Bouwbedrijven
Den Hartog en Mes Bouwbedrijven in
Gouderak
<<=Terug naar plaats Gouderak
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Gouderak! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Den Hartog en Mes Bouwbedrijven
Smitsstraat 12
2831AG Gouderak

tel: 0182-378994

Extra informatie

Met liefde voor het vak    
Den Hartog en Mes Bouwbedrijven is uw professionele en betrouwbare timmer-, en aannemersbedrijf te Gouderak. Wij hebben het bedrijf in 2001 opgericht. Wij zijn een actieve en ervaren partner in verschillende bouwprojecten in de regio. Bij deze projecten zetten wij onze ervaring en expertise in met als doel het behalen van de beste resultaten. Zowel particulieren, instanties en bedrijven weten ons altijd weer te vinden en vertrouwen blindelings op onze professionele werkwijze. Want we doen het goed of we doen het niet. Wat uw bouwwerkzaamheden ook zijn, wij kunnen ieder project tot volle tevredenheid realiseren. Door ons brede dienstenpakket zijn wij in staat om zowel kleine als grotere opdrachten aan te nemen. Het bezitten van een vast klantenbestand is een duidelijke indicatie van de kwaliteit die wij als aannemersbedrijf uit Gouderak bieden. En neemt u maar van ons aan dat ieder project dat wij voltooien volledig conform de eisen en verwachtingen zijn van de opdrachtgever. Wij werken met een vastteam van onderaannemers waardoor contacten snel en efficiënt werken en dus onnodig tijd verlies. Mocht u meer informatie willen of een vrijblijvende offerte willen ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 
 
Onze diensten 
 
Wij hebben een uitgebreid dienstenpakket. Wij realiseren bijvoorbeeld gedegen activiteiten met betrekking tot nieuwbouw, verbouw- en renovatiewerken, restauratiewerken en onderhoud. Wij kunnen gehele bouwprojecten van begin tot eind uitvoeren, maar ook voor de kleinere verbouwingen bent u bij ons aan het juiste adres. Met oog voor detail, kwaliteit en het esthetische aspect streven wij naar het voornaamste eindresultaat. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren, instanties en bedrijven. Een prettig contact met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben wij o.a. ervaringen met het bouwen van kelders, aanbouw, verbouw, dakkapellen, dakopbouw, vlonders aanleggen voor uw terras, overkappingen, het verbouwen van een vrachtschip naar een woonboot, daken vernieuwen, kozijnen vervangen (zowel hout als kunststof is mogelijk), serre aanbouw. 
 
Onze garanties 
 
Wij garanderen dat wij bij alle projecten die wij aannemen het best mogelijke resultaat nastreven. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij maken daarbij altijd duidelijke prijsafspraken, zodat beide partijen weten waar zij aan toe zijn. U weet wat u kan en mag verwachten en wij weten wat ons te doen staat. Een heldere en eerlijke samenwerking.

Specialiteit
  • Kozijnen  
  • Serre  
  • Dakkapellen  
  • Terras