Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Burgland Bouw BV in
Dodewaard
<<=Terug naar plaats Dodewaard
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Dodewaard! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf Burgland Bouw BV
Dalwagen 63
6669CB Dodewaard

tel: 0488-417240

Extra informatie

Aannemersbedrijf Burgland Bouw BV heeft sinds 2008 haar sporen verdiend met het ontwikkelen en uitvoeren van een breed scala aan projecten waaronder utiliteitsbouwprojecten met het accent op bedrijfsmatige bouw, projecten voor zorg en onderwijs en uiteenlopende projecten in de woningbouw. Ook houden we ons volop bezig met onderhoud- en renovatieprojecten.   
Wie zijn wij 
Aannemersbedrijf Burgland Bouw BV 
 
Aannemersbedrijf Burgland Bouw BV richt zich op het aannemen en uitvoeren van een breed scala aan bouwprojecten. Actief in woningbouw en utiliteitsbouw, waaronder bedrijfshallen en kantoren. Ook voor de agrarische sector en bouwprojecten voor zorg- en onderwijsinstellingen is Burgland Bouw een veelzijdig bouwbedrijf. 
 
Kennis en daadkracht 
 
Bij Aannemersbedrijf Burgland Bouw BV werken circa 40 mensen. Zij onderscheiden zich door met hun vakkennis en de gedrevenheid onder alle omstandigheden een kwalitatief hoogstaand product te maken. Dit betekent voor u als klant dat u in iedere fase van de bouw mag rekenen op snelheid, degelijkheid en betrokkenheid. Burgland Bouw stelt hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu.  
 
MVO 
 
Aannemersbedrijf Burgland Bouw BV hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in onze transparante en open cultuur. We beschouwen onze medewerkers als het belangrijkste kapitaal van onze organisatie. Zij staan aan de basis van het succes van Burgland Bouw. Met klanten en relaties streven we naar duurzame contacten op basis van vertrouwen.

Specialiteit
  • Zwembad  
  • Appartementen  
  • Architect  
  • Woningbouw  
  • Woningen