Bouwbedrijven
Morssinkhof Bouw Bouwbedrijven in
Borculo
<<=Terug naar plaats Borculo
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Borculo! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Morssinkhof Bouw Bouwbedrijven
Nobelstraat 2
7271 VE Borculo

tel: 0545-271100

Extra informatie

Morssinkhof Bouw Bouwbedrijven ontwikkelt, bouwt en onderhoudt. Van de planfase via realisatie tot en met onderhoud ver na de oplevering, Morssinkhof Bouw Bouwbedrijven weet wensen te realiseren. Dankzij vakmanschap en een flinke dosis ervaring, maar vooral ook door te vragen en te luisteren.   
Sinds de oprichting in 1991 is Morssinkhof Bouw Bouwbedrijven uitgegroeid tot een solide familiebedrijf met circa vijftig professionele vakmensen, werkzaam in en vanuit twee vestigingen. Met een nuchtere, no-nonsense instelling en kennis van zaken mag het bedrijf zich rekenen tot de grotere bouwbedrijven in Twente en de Achterhoek. 
 
innovatie en duurzaamheid 
 
De wereld van de bouw is continu in beweging. Als innovatief bouwer volgen wij de ontwikkelingen op de voet en werken wij constant aan de verbetering van onze organisatie, onze werkwijze en het verhogen van het kennisniveau. Recentelijk heeft dit geresulteerd in de implementatie van BIM en de ontwikkeling van woningen volgens de Passief Huis-methode. 
 
Samenwerking 
 
Morssinkhof Bouw Bouwbedrijven werkt zelfstandig maar schuift ook graag aan als partner in een bouwteam of een Design & Build-constructie. Als pro-actieve en flexibele samenwerkingspartner delen wij graag onze innovatie en ervaring bij het realiseren van uitdagende bouwprojecten. 
 
Brede expertise 
 
Samen met zusterbedrijf Morssinkhof Bouw Bouwbedrijvenontwikkeling staat Morssinkhof Bouw Bouwbedrijven garant voor de ontwikkeling en realisatie van toonaangevende projecten, van woningen tot onderwijsinstellingen en van zorgcentra tot overheidsgebouwen en bedrijfs- en winkelpanden. Morssinkhof Bouw Bouwbedrijven is in het bezit van een groot aantal certificaten en kwaliteitslabels. Voor u als opdrachtgever een extra waarborg van de kwaliteit van onze dienstverlening. 
 
kernwaarden 
 
Klantgerichtheid, betrouwbaarheid, werkplezier, respect en betrokkenheid zijn de vijf belangrijkste kernwaarden van Morssinkhof Bouw Bouwbedrijven. Waarden die voor ons vanzelfsprekend zijn. Want bouwen zit in onze natuur!