Bouwbedrijven
Fried vd Laar BV Aannemersbedrijf in
Best
<<=Terug naar plaats Best
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Best! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Fried vd Laar BV Aannemersbedrijf
Handelsweg 1
5683PS Best

tel: 0499-396438

Extra informatie

Sinds de oprichting in 1994 timmert Aannemersbedrijf Fried van de Laar uit Best gestaag aan de weg. Gestart als familiebedrijf is het inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde onderneming die in heel Nederland bekend staat om zijn manier van werken.   
Dit laatste resulteerde dan ook in 2008 in de titel “Ondernemer van het jaar” van de gemeente Best. 
 
Volgens het juryrapport onderscheidt het bedrijf zich in de markt door een complete aanpak (turn-key), door praktische en probleemoplossend te werken en door uitdrukkelijk oog te hebben voor de niches in de markt. 
 
Inmiddels heeft Aannemersbedrijf Fried van de Laar in opdracht van Benschop voor Holland Casino en Douwe Egberts renovatiewerkzaamheden verricht en voor retailbedrijven zoals Jumbo - Makro - Intertoys en Siebel Juweliers volgens het turn-key concept opdrachten uitgevoerd. Tevens hebben wij in opdracht van mvRO voor de Albert Heijn-winkels diverse winkeldemontages verzorgd. 
 
Aannemersbedrijf Fried van de Laar is al jarenlang actief in de bouwsector. Als wij uw opdracht uitvoeren, hebt u te maken met één aanspreekpunt. Het totale bouwproces van grondwerk tot oplevering is in één hand. 
 
Naast bovengenoemde werkzaamheden voeren we voor zowel bedrijven en particulieren sloopmateriaal, puin, snoeihout en zwarte grond af.  
 
Bij ons bedrijf aan de Handelsweg in Best kan men ook terecht voor ophoog-, vloeren of metselzand, huur van containers en het storten van afval. 
 
Mocht u na het bezoek aan onze website verdere informatie wensen over de diverse mogelijkheden van Aannemersbedrijf Fried van de Laar, dan bent u natuurlijk altijd welkom om langs te komen, ons te bellen of een email te sturen.

Specialiteit
  • Kantoor 
  • Maatwerk  
  • Vloeren