Bouwbedrijven
Batenburg Bouwbedrijven BV in
Bergschenhoek
<<=Terug naar plaats Bergschenhoek
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Bergschenhoek! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Batenburg Bouwbedrijven BV
Leeuwenhoekweg 22
2660 AC Bergschenhoek

tel: 010 -5243311

Extra informatie

Het bedrijf   
De huidige generatie “geboren bouwers” is een mix van jonge dynamiek en vele jaren ervaring. Door gekwalificeerd personeel en de bundeling van ervaring en vakmanschap voelt Batenburg zich thuis in het volledige bouwproces. Naast visie, teamwork en ambitie, vinden wij maatschappelijke en persoonlijke betrokkenheid heel belangrijk. 
 
Met circa 60 medewerkers, waaronder projectleiders, werkvoorbereiders, kopersbegeleiding, uitvoerders, timmerlieden, metselaars en eigen betonploegen wordt er dagelijks aan onze projecten gewerkt. Ter ondersteuning van de werkzaamheden beschikken wij over een eigen timmerwerkplaats, staalwerkplaats en materieeldienst. 
 
Projectontwikkeling 
 
Vastgoed Batenburg ontwikkelt woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen, zowel zelfstandig als in samenwerking met een opdrachtgever. Vastgoed Batenburg heeft reeds vele jaren ervaring in het ontwikkelen van diverse bouwprojecten. 
 
We zijn onder andere ontwikkelaar geweest van de Vinex-projecten in de Bergsche, Oosteindsche Acker en Boterdorp Zuid-West in Bergschenhoek en in de Meerpolder in Berkel en Rodenrijs. Ook ontwikkelen wij kleinere projecten zoals startersappartementen “Suite 16”, 8 woningen Zoetemeer, een gezondheidscentrum in Oostvoorne en diverse kinderdagverblijven, bedrijfsgebouwen en kantoorpanden. 
Op dit moment realiseren we als ontwikkelaar de VINEX-projecten ‘Parkzoom’ en ‘Wilderszijde’ in samenwerking met Bouwfonds MAB en Zondag Ontwikkeling. 
Buiten de uitbreidingswijken ontwikkelen wij momenteel binnenstedelijk ook een aantal projecten. Voorbeelden hiervan zijn woningen aan de Hoeksekade in Bergschenhoek, een kinderzorgcentrum in Brielle en een multifunctioneel gebouw in Bergschenhoek.  
Onze woningen worden opgeleverd onder Woningborg-garantie (www.woningborggroep.nl).