Bouwbedrijven
Jeroen Koks Bouwbedrijven in
Baarle nassau
<<=Terug naar plaats Baarle nassau
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Baarle nassau! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Jeroen Koks Bouwbedrijven
Hoogbraak 5
5111 CS Baarle nassau

tel: 013 5078420

Extra informatie

Jeroen Koks Bouwbedrijven te Baarle-Nassau is gespecialiseerd in bouwprojecten. Vakkundig en enthousiast zijn wij actief met de uitvoering van allerlei nieuw- en verbouwprojecten voor de particuliere en zakelijke klant. Jeroen Koks Bouwbedrijven voert voornamelijk werkzaamheden uit in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Rijen, Gilze, Tilburg, Berkel-Enschot, Goirle, Riel, Alphen, Chaam en Baarle-Nassau. Ook zijn wij actief in België: Turnhout, Weelde Statie, Ravels, Hoogstraten en Baarle-Hertog zijn plaatsen waar we werkzaamheden gerealiseerd hebben.   
U kunt ook bij ons terecht voor het bouwen van een geheel nieuwe woning of bedrijfspand. Wij helpen u ook graag bij het vergunningstraject en bouwkundige tekeningen. U kunt vrijblijvend ons contactformulier invullen zodat wij contact met u opnemen. 
 
Ons bouwbedrijf beschikt over een goede organisatie en een vakkundig team medewerkers. Onze bedrijfsauto’s zijn uitgerust met de juiste gereedschappen. Wij kunnen u snel van dienst zijn. 
 
Jeroen Koks Bouwbedrijven werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Dit heeft een aantal voordelen voor ons bedrijf en u, als opdrachtgever, o.a.: de kwaliteit van het werk is gewaarborgd, afspraken worden nagekomen, een gunstige prijsstelling. Wij kunnen daarom de complete werkzaamheden voor u uitvoeren in Nederland en Belgie. Baarle-Nassau is gelegen tussen Breda, Tilburg en Turnhout. 
 
Wat kunt u van ons verwachten? 
 
Kwaliteit 
 
De werkzaamheden worden door ons op de gepaste wijze begeleid, we streven naar het leveren van optimale kwaliteit tijdens het gehele bouwproces. Nauwkeurig houden wij in de gaten of alles volgens afspraak verloopt en dat het afgesproken kwaliteitsniveau gerealiseerd wordt. 
 
U kunt rekenen op betrouwbare vakmensen met oog voor detail. Jeroen Koks Bouwbedrijven werkt met vakkundig personeel en in teamverband nauw samen met professionals binnen de bouw. Denk hierbij aan: loodgieters, elektriciëns, stucadoors en schilders. 
 
Open communicatie 
 
Een open communicatie met onze klanten speelt een belangrijke rol, waarbij vertrouwen en afspraak = afspraak onze belangrijkste kernwaarden zijn. Wij werken met korte communicatielijnen, u hebt te maken met één contactpersoon en bouwkundig personeel dat u graag te woord staat tijdens het bouw proces. 
 
Onze werkzaamheden worden afgestemd op uw eisen en wensen. Graag denken wij met u mee en zorgen wij ervoor dat uw ideeën werkelijkheid worden. Indien er meer- of minderkosten ontstaan worden deze vooraf besproken en pas na goedkeuring uitgevoerd. 
 
Betrouwbaarheid 
 
Jeroen Koks Bouwbedrijven is lid van Bouwend Nederland. Tevens zijn wij V.C.A. gecertificeerd en voldoen aan de strenge eisen op het gebied van vakmanschap, bedrijfsvoering en betrouwbaarheid. Onze werkzaamheden zijn gedekt door een Constructie All Risk (CAR) verzekering. 
 
U zoekt een betrouwbaar aannemersbedrijf waar kwaliteit voorop staat? 
Uw bouwkundige werkzaamheden zijn bij ons in goede handen. 
Wij menen dat deze website u een goede indruk geeft van ons bedrijf. 
U kunt ons telefonisch of via het contactformulier bereiken voor een vrijblijvend en informerend gesprek. 
 
U zoekt een bouwbedrijf dat net zo betrokken is bij uw bouwplannen als u zelf? Jeroen Koks Bouwbedrijven denkt in alle fases met u mee. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! 
 
Persoonlijk gesprek 
 
Graag komen wij persoonlijk bij u langs of u bij ons op kantoor om uw wensen en ideeën te bespreken. Wij denken graag met u mee! 
 
Inventarisatie van uw wensen 
 
Alle werkzaamheden brengen wij samen met u in kaart. We bespreken de volgende onderwerpen: 
 
• uw bouwproject; 
• bouwtekening nodig; 
• vergunning nodig; 
• omvang van de werkzaamheden; 
• materiaalsoorten; 
• stukadoors, elektra, schilder- en loodgieterwerk; 
• subsidiemogelijkheden; 
• gewenste bouwperiode. 
 
Wij brengen alles voor u in kaart. Op basis van het overzicht van uw wensen en keuzes sturen wij u een geheel vrijblijvende offerte toe. 
 
Offerte 
 
Uiterlijk binnen twee weken na het kennismakingsgesprek, tenzij anders afgesproken, ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte. Wij stellen de offerte duidelijk op, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende werkzaamheden. Misverstanden over wel of niet opgenomen werkzaamheden worden hiermee voorkomen. 
 
Opdrachtbevestiging 
 
Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel (eventueel met wat aanpassingen), ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging ter ondertekening. Hierin zullen wij ook de start- en opleverdatum vermelden welke wij van te voren met u afstemmen. 
 
Planning 
 
Wij werken nauw samen met de stukadoor, elektricien, schilder en loodgieter. U kunt er op rekenen dat alle werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd, zodat alles volgens planning verloopt. 
 
Uitvoering 
 
Nauwkeurigheid en oog voor detail is bij ons een vanzelfsprekendheid. Niet alleen als het gaat om de uitvoering van ons vak, maar ook als het gaat om opruimen. Mensen kunnen vaak tegen een verbouwing opzien, angst voor overlast of rondslingert bouwafval. Hier houden wij altijd rekening mee. Wij streven ernaar aan het einde van de dag alles netjes achter te laten. Ook gebruiken wij stofschotten. 
 
Tussentijds contact 
 
Persoonlijke aandacht voor de klant vinden wij heel belangrijk. U hebt daarom ook één contactpersoon tijdens het gehele bouwproces. Tussentijd bespreken wij regelmatig de voortgang met u, zoals afstemming van de werkzaamheden en eventuele wijzigingen in de uitvoering. 
 
Oplevering 
 
Na oplevering nemen wij uiteraard alles met u door om te controleren of alles voldoet aan de eisen en of alle werkzaamheden zoals afgesproken zijn uitgevoerd.