Bouwbedrijven
Van Ark Bouwbedrijven in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Amsterdam! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Van Ark Bouwbedrijven
Witbolstraat 24
1032LD Amsterdam

tel: 020-6370012

Extra informatie

Van Ark Bouwbedrijven uit Amsterdam   
Van Ark Bouwbedrijven uit Amsterdam is al jarenlang uw betrouwbare partner in de bouw. Onze werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het onderhouden en verbouwen van woningen, bedrijven en kantoren. Ons bouwbedrijf uit Amsterdam neemt zowel kleine als grote opdrachten aan. Met deskundige nauwkeurigheid dragen wij er zorg voor dat alle projecten geheel volgens afspraak verlopen. 
 
Diensten 
 
Wij bieden een grote diversiteit aan kleine en grote bouwprojecten in Amsterdam en omstreken. 
Grootschalige bouwprojecten 
 
Ons gerenommeerde bouwbedrijf is gespecialiseerd in diverse grootschalige bouwprojecten als de constructie van serres, het aanleggen van elektra en de renovatie of complete inbouw van keukens. Wij houden rekening met uw wensen en bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden. 
Kleinschalige bouwprojecten 
 
Ook in kleinschaligere bouwprojecten als tegelwerk, timmerwerk, schilderwerk, stukadoorswerk en loodgieterswerk zijn onze medewerkers uiterst bekwaam. Voor alle bouwprojecten kunt u bij ons terecht. 
 
Meer informatie 
 
Als u vragen heeft over wat wij voor uw huis of bedrijf kunnen betekenen of meer informatie wilt kunt u altijd contact met ons opnemen.

Garanties 

Ons betrouwbare bouwbedrijf te Amsterdam staat voor gedegen kwaliteit en vakmanschap 
 
Kwaliteit en vakmanschap 
 
Het professionele team van ons bouwbedrijf te Amsterdam staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Elke klus, groot of klein, wordt dan ook met precisie en oog voor detail uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring als bekwaam bouwbedrijf leveren wij altijd het beste resultaat bij ieder bouwproject. 
 
Goede garantie en afspraak is afspraak 
 
U heeft bij ieder project altijd met één aanspreekpunt te maken. Hierdoor ontstaan er geen onduidelijkheden over gemaakte afspraken. Daarbij leveren wij bij elk project een uitstekende garantie. Wij geloven namelijk volledig in het hoge niveau van onze werkzaamheden. 
Aangesloten bij een vakvereniging en geschillencommissie 
 
Wij staan honderd procent achter onze kwaliteitsgaranties. Ons bedrijf is dan ook aangesloten bij zowel een vakvereniging als een geschillencommissie. U weet dus altijd met wie u te maken heeft.