Bouwbedrijven
Scheurer Bouwbedrijven BV in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Amsterdam! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Scheurer Bouwbedrijven BV
Kamerlingh Onneslaan 40
1097DH Amsterdam

tel: 020-6930905

Extra informatie

Profiel   
De VIOS Bouwgroep, opgericht in 1934, is een groep van zes bouwbedrijven, die samen een omzetcapaciteit hebben van ruim 45 miljoen Euro. Bij onze 160 gemotiveerde medewerkers gaat enthousiasme hand in hand met up-to-date vakkennis en een goede procesbeheersing. We maken samen met onze opdrachtgevers mooi werk, esthetisch en technisch. 
 
De VIOS Bouwgroep is gespecialiseerd in: 
 
 • nieuwbouw 
 • renovatie 
 • (groot)onderhoud 
 • restauratie 
 • herontwikkeling 
 • BV Bouw- en Aannemersbedrijf VIOS Utrecht 
 • VIOS Bouw en Onderhoud Utrecht BV 
 • VIOS Bouw en Onderhoud Amsterdam BV 
 • BV Aannemersbedrijf Scheurer Amsterdam 
 • Bouwbedrijf Elberse BV Houten 
 • Bouwbedrijf Scheerder Arnhem 
 
 
Bedrijfsprofiel 
 
VIOS Bouwgroep, mooi werk maken we samen. 
 
De VIOS Bouwgroep is gevestigd in Utrecht. Het bedrijf is opgericht in 1934 en bestaat inmiddels ruim 75 jaar. In de afgelopen jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een groep van 6 bedrijven en zijn we naast onze hoofdvestiging in Utrecht ook gevestigd in Amsterdam, Houten en Arnhem. We werken samen met ruim 160 vaste collega’s en gemiddeld 15 leerlingen en stagiaires. Samen realiseren we een jaarlijkse omzet van ruim 45 miljoen Euro (exclusief BTW). Samen werken we aan mooi werk. 
 
VIOS werkt vanuit vier vestigingen en we bereiken nu een belangrijk deel van Nederland. Met deze regionale spreiding in combinatie met de kernactiviteiten van de vestigingen maakt ons als groep in staat om een breed pakket van diensten in een groot gebied aan te bieden. De samenwerking tussen de vestigingen in de groep leidt tot een synergie voordeel voor onze opdrachtgevers. De activiteiten van de groep zijn breed en specialistisch tegelijk: Dagelijks en mutatie onderhoud, Groot Onderhoud, Renovatie, Restauratie en Nieuwbouw in inbreidingslocaties. Wij hebben dan ook veel ervaring met het werken in ‘bewoonde staat’. Wij werken vooral in opdracht van overheden, gemeenten, zorginstellingen en corporaties. In de komende periode willen wij ons blijven ontwikkelen. Duurzaamheid, innovatieve samenwerkingsverbanden, BIM, personeel en organisatie zijn én blijven actuele thema’s. 
 
Duurzaamheid: 
 
VIOS is zich zeer bewust van de gevolgen van haar bedrijfsactiviteiten voor het leefmilieu en de maatschappij. Niet alleen voor de korte termijn maar ook vooral voor de lange termijn. Op 22 mei jongstleden hebben wij het FSC® certificaat in ontvangst mogen nemen. Voor VIOS Bouwgroep BV is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel van het bedrijfsbeleid. Naast zorg voor de veiligheid, gezondheid en welzijn voor de eigen medewerkers en anderen, die zich op of rond onze bouwplaatsen bevinden, uit zich dat in zorg voor duurzaamheid van het bouwproces en transport. Middels het FSC® Certificaat hebben wij geborgd dat onze zorg voor het milieu ook formeel is opgesloten in onze bedrijfsprocessen. 
 
Personeel en Organisatie: 
 
Wij zijn er ons van bewust dat de medewerkers van VIOS het hart van de onderneming vormen. Wij investeren in een goede balans tussen onze werk, onze opdrachtgevers en onze medewerkers. Samen blijven wij werken aan het verbeteren van onze organisatie middels innovatietrajecten, automatisering en opleidingen. De vergrijzing van de maatschappij heeft uiteraard ook zijn gevolgen voor de bouwnijverheid. De uitstroom uit de bedrijfstak van senioren is groter dan de instroom van schoolverlaters. Juist voor ons bedrijf, waarbij vakmanschap in combinatie met sociale vaardigheden zo’n grote rol spelen, is het belangrijk om hier aan te blijven werken. 
 
Verantwoordelijk en betrokken: 
 
VIOS is een onlosmakelijk onderdeel van de maatschappij. Dit gegeven geven wij ook praktisch vorm. Ondermeer door een op de maatschappelijke ontwikkelingen afgestemd eigentijds personeelsbeleid. Maar ook door het vervullen van diverse bestuursfuncties in het onderwijs en de maatschappij. Ook steunen wij diverse clubs, instellingen en maatschappelijke initiatieven.