Bouwbedrijven
De 7 Provinciën Bouwbedrijven in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam




Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Amsterdam! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:




De 7 Provinciën Bouwbedrijven
Knsm-Laan 867
1019LK Amsterdam

tel: 020-4193938

Extra informatie

Glashelder, net als De 7 Provinciën Bouwbedrijven   
Alle mooie en functionele veranderingen in het interieur of exterieur van uw huis, appartement, loft, kantoor of bedrijfsruimte, realiseren we samen met u. 
We ontwerpen en realiseren glazen vloeren, glazen puien, puien met schakelbaar glas, balustrades, trappen, trapleuningen, entresols en balkons. Maar we zijn er ook voor verbouwingen reparaties en onderhoud en funderingsherstel. 
 
Een open blik en het ontbreken van vaste standpunten maken van 
De 7 Provinciën Bouwbedrijven en Y-design (ons ontwerpbureau) een flexibel geheel. De mogelijkheden zijn legio, we staan open voor uw ideeën. Een gesprek met ons kan altijd en is geheel vrijblijvend. Ons einddoel is een mooi resultaat en een tevreden klant. 
 
Hoe het allemaal begon in 1995 
 
Hoe het allemaal begon in 1995 
Eigenaar en oprichter van het bedrijf is Klaas Timmer. Met een civieltechnische opleiding en brede ervaring in de bruggenbouw heeft hij de basis gelegd voor het ‘degelijk bouwen’. De opleiding en ervaringen in de bruggenbouw is ‘de brug’ geweest naar een aanvullende creatieve opleiding. Een vruchtbare combinatie die een chemie heeft doen ontstaan tussen het creëren van het ontwerp en de maatwerk uitvoering in de praktijk. Zo ontstonden in 1995 Aannemersbedrijf De 7 Provinciën Bouwbedrijven en het ontwerpbureau Y-design. 
Met een extra specialisatie in het ontwerpen en de bouw van glazen vloeren en puien heeft hij zijn werk heel transparant gemaakt. Werken met glas is hoogwaardig maatwerk en het resultaat schuilt in de perfectie, niets blijft namelijk verborgen. 
Zo is het met de werkwijze; één aanspreekpunt van concept tot en met de oplevering, afgesproken prijzen, geen tussentijdse verrassingen en duidelijke en heldere communicatie. 
Onze kracht ligt in het onderscheiden zijn in het creëren van oplossingen. 
 
 
Y-design 
 
 
Bij ons kunt u terecht als u een grote of kleine verbouwing wilt realiseren in uw huis, kantoor of bedrijfsruimte of als u veranderingen wilt aanbrengen in het in- of exterieur van een ruimte. Ons ontwerpbureau Y-design luistert aandachtig naar uw wensen, is op de hoogte van de wet- en regelgeving en creëert en realiseert samen met u het ontwerp. Onze ontwerpen zijn functioneel en hebben een fraaie uitstraling. Uiteraard is de afwerking steeds van heel hoog niveau. 
 
 
De 7 Provinciën Bouwbedrijven 
 
 
Aannemersbedrijf De 7 provinciën neemt de volledige bouwkundige uitvoering van het ontwerp op zich. We bouwen en garanderen top kwaliteit en maatwerk. We vinden dat u daar als klant recht op heeft. Naast bouwen en verbouwen voeren wij ook onderhoud en reparaties uit in en aan bestaande en bouwwerken en constructies. 
 
Duurzaam; we kiezen het liefst voor duurzame materialen. Beton, staal, natuursteen, hout en RVS (roestvrijstaal). Duurzaam bouwen is bouwen met respect voor het milieu en gezondheid. In deze tijd is duurzaam al bijna geen keuze meer. De milieuvoorschriften geven de richting al aan. 
 
 
Goed in onroerend goed 
 
 
De 7 Provinciën Bouwbedrijven wordt vaak ingeschakeld als aankoop makelaar van onroerend goed. Het kan dan gaan om een woning, loft, appartement of een bedrijfsruimte. Door onze expertise op bouwkundig gebied kunnen we een object ook bekijken op mogelijk (verborgen) gebreken, onderhoud en kosten van een eventuele verbouwing. We verzorgen het gehele aankooptraject. We bezichtigen, adviseren, we doen de prijsonderhandeling tot en met de notariële overdracht. Bij ons weet u als koper waar u aan toe bent en komt u beslist later niet voor verrassingen te staan.

Specialiteit
  • Funderingsherstel  
  • Vloer  
  • Balkon  
  • Balustrade  
  • Interieur  
  • Kantoor  
  • Maatwerk 
  • Trappen  
  • Vloeren