Bouwbedrijven
DPD / Doornbos - Amsterdam BV in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Amsterdam! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
DPD / Doornbos - Amsterdam BV
Gyroscoopweg 1
1042AB Amsterdam

tel: 020-5061830

Extra informatie

Welkom bij Stiel Groep   
Wie zijn wij? 
 
Stiel Groep is in de regio Amsterdam dé bouwtechnische partner voor professionele vastgoedeigenaren en beheerders. 
 
 
Wat doen wij? 
 
Service, onderhoud, renovatie of selectieve nieuwbouw? Wij stellen graag onze expertise en capaciteit ter beschikking. Onze multidisciplinaire en no-nonsense aanpak staat garant voor een efficiënte planning. Het resultaat is tijdwinst en een gunstige prijsstelling. 
 
 
Voor wie doen wij dit? 
 
Wij werken onder andere voor woningbouwcorporaties Eigen Haard, De Key en Ymere, de institutionele beleggers BPF Bouwinvest, Pensioenfonds Metaal & Techniek en Amvest, voor de beheerders MVGM, Libra Vastgoed, Actys Wonen, Stichting Diogenes, voor diverse V.v.E.'s, voor zorg- en onderwijsinstellingen als de Amsterdams Hogeschool voor de Kunsten, Cordaan, ROCvA en AVL-ziekenhuis, voor diverse stadsdelen en gemeentes. 
 
Organisatie 
 
Voor professionele vastgoedeigenaren en beheerders is Stiel Groep in de regio Amsterdam dé partner voor bouw, installatie en onderhoud. Op basis van bestek, tekeningen en opname ter plaatse, komen we met een integrale en passende aanbieding. Bij de aanvang van het project zijn planningen sluitend, is het materiaal ingekocht en zijn de vergunningen geregeld. Daarmee zijn we in staat het proces efficiënt te laten verlopen en onnodig oponthoud te voorkomen. 
 
 
 
Kenmerkend voor onze divisies zijn een no-nonsense mentaliteit en korte lijnen; we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Kwaliteit en service zijn bij ons geen loze kreten. Met Stiel Groep weet u waar u aan toe bent. 
 
 
Divisies 
 
We hebben onze activiteiten ondergebracht in vijf divisies: 
 
* Bouw & Renovatie 
 
* E- & W-installaties 
* Dakwerken 
 
* Totaalonderhoud 
* Klein Onderhoud 
 
 
Bouw en Renovatie (D.P.D./Doornbos) 
 
Een pand uit 1930 kan niet gerenoveerd worden zonder kennis van de oorspronkelijk toegepaste technieken. Bij renovatie moet de modernste technologie hand in hand gaan met kennis van historische bouwmethoden. Inventiviteit en creativiteit zijn daarbij een must. Ondersteuning bij het aanvragen van bouwvergunningen en subsidies is, indien gewenst, onderdeel van de opdracht. 
 
 
 
Onze medewerkers kunnen nog vakkundig deuren afhangen, kennen de maten, kleuren en samenstelling van oude bouwmaterialen. Wij werken met ervaren vakmensen. Behalve timmerlieden hebben we ook houtbewerkers, tegelzetters, stukadoors en metselaars in dienst. Onze eigen timmerfabriek maakt het mogelijk om snel te leveren. 
 
 
E- & W-installaties (Bijl Totaaltechniek) 
 
Onder W-installatie valt alles wat te maken heeft met Sanitair, Verwarming & Koeltechniek, onder E-Installatie alles wat te maken heeft met het aanleggen van sterkstroom en zwakstroom-installaties. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Belangrijk, want zeker de installatietechniek kan een grote bijdrage leveren aan energiebesparing. 
 
 
 
E & W is een totaaltechniekdivisie voor het ontwerpen, aanleggen, aanbrengen, onderhouden, repareren en controleren van sanitairinstallaties, rioleringswerken en afvoersystemen, elektrische en besturingsinstallaties, noodverlichtingsinstallaties, bliksembeveiligingsinstallaties, mechanische ventilatiesystemen, airco-installaties, gas- en waterinstallaties, (vuil-) waterpompinstallaties, datanetwerken, brandmeldinstallaties, aardingsinstallaties en CV-installaties. 
 
 
Dakwerken (Bijl Totaaltechniek) 
 
Dakwerken werkt volgens de richtlijnen van NEN 6050. Dat betekent dat we onder alle omstandigheden brandveilig kunnen werken. U kunt bij ons terecht voor bitumineuze, kunststof- en pannendakwerken, voor leien daken en shingle daken, koper-, lood- en zinkwerken en dakbeveiliging, maar ook voor groendaken (die fijnstof en CO2 afvangen). We werken nauw samen met de divisie E&W, bijvoorbeeld bij de montage en demontage van zonnecollectoren en bliksembeveiligingsinstallaties. 
 
 
Totaalonderhoud (Potgieter) 
 
De divisie Totaalonderhoud heeft zich ontwikkeld tot een specialist in resultaatgericht vastgoedonderhoud. Bij deze werkwijze staat niet de inspanning, maar het resultaat voorop. U weet van tevoren precies waar u aan toe bent. Totaalonderhoud zorgt ervoor dat uw onderhoud altijd op niveau is. 
 
 
 
We zijn in staat om de gehele buitenschil te renoveren, compleet met nulmetingen, onderhoudsadvies en een meerjarenplanning. Behalve voor schilderwerk kunt u bij ons ook terecht voor houtrot- en betonreparaties, timmerwerk, diverse reinigingstechnieken, conditiemetingen, stukadoorswerk, maar ook voor graffitiverwijdering. 
 
 
Servicebedrijf 
 
Het Servicebedrijf is er voor projecten met een looptijd van enkele uren tot een paar weken, zoals het vervangen van sanitair, verstoppingen, onderhoud van cv-installaties of daken, lekkages, reparaties, het vervangen van hang- & sluitwerk, e.d. Om deze projecten de aandacht te geven die ze verdienen, hebben wij ze losgekoppeld van de grotere projecten. Stiel Servicebedrijf, onderdeel van Bijl Totaaltechniek B.V., coördineert en voert uit voor alle divisies van Stiel Groep. Door het vaak spoedeisende karakter is er veel ad-hoc organisatie en daadkracht noodzakelijk. Voor onze vaste relaties staan we bij spoedeisende zaken ook 's avonds en in het weekend klaar. 
 
 
 
Bij het Servicebedrijf is ook het mutatiewerk ondergebracht. Onder mutatiewerk valt het werk dat in een woning moet gebeuren nadat een huurder vertrokken is. Dat kan wat opknapwerk zijn, maar ook een complete verbouwing. Meer dan bij het reguliere werk is de tijdsdruk enorm. Bij dit type werk komen veel disciplines (vaak tegelijk) samen en zijn een strakke werkvoorbereiding en planning en heldere communicatie noodzakelijk.

Onze aanpak: samen sterk in vakwerk 

One stop shopping 
 
Stiel Groep is een multidisciplinair bouwtechnisch bedrijf. U kunt met al uw vragen en opgaven bij ons terecht, van reparatie tot renovatie, van fundering tot dak. Omdat we alles in één hand hebben kunnen we scherp calculeren, zijn we flexibel en verloopt de communicatie soepel. We zijn continu bezig om ons multidisciplinaire karakter te versterken. Duurzaamheid en milieubesparende technieken zijn onze speerpunten. 
 
 
Één aanspreekpunt 
 
U heeft één aanspreekpunt, weet bij wie u moet zijn. Het maakt niet uit waar het over gaat - een nieuw werk, tussentijds overleg, advies - één telefoontje is voldoende. De contactpersonen weten wat er speelt, kennen de projecten uit het verleden en werken vaak al jaren met de klant samen. Al onze contactpersonen kennen de praktijk. 
 
 
Vakmanschap 
 
We stimuleren onze medewerkers om zich bij te scholen en over de grenzen van hun vak heen te kijken. Aan hun sociale en communicatieve vaardigheden stellen we hoge eisen, ze moeten zich kunnen bewegen in een omgeving waar bewoners of gebruikers aanwezig zijn. We hechten bovendien aan een evenwichtige samenstelling van ons medewerkersbestand, aan een mooie mix van jong en oud, van ervaren "rotten" en aanstormend talent. 
 
 
Eigen mensen 
 
Stiel Groep werkt bij voorkeur met eigen mensen. Dat maakt het eenvoudiger om de kwaliteit te garanderen. En als we derden inschakelen, dan doen we een beroep op partijen waarmee we al lang samenwerken. We hebben een betrouwbaar netwerk opgebouwd van onderaannemers en zzp-ers die net als Stiel Groep staan voor hun werk. Het verloop is gering, net als bij onze klanten en werknemers.