Bouwbedrijven
Baris Bouw in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Amsterdam! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Baris Bouw
Hagenau 29
1025CS Amsterdam

tel: 06-43275500

Extra informatie

De uitvoering van grote projecten, of dit nu een restauratie, renovatie of nieuwbouw betreft, vraagt meer dan alleen ambachtelijke vaardigheden. Zo vergt bijvoorbeeld de logistiek op de bouwplaats veel aandacht daar de projecten vaak op moeilijk bereikbare plaatsen in binnen stedelijke locaties liggen. Het gedeeltelijk ontmantelen van gebouwen bij een restauratie of renovatie waarbij vitale delen gehandhaafd dienen te blijven, vereist specialistische kennis. Kennis die aanwezig is bij zowel de productieleiding (bedrijfsleiding en uitvoerders) als op de calculatie-afdeling, en het bedrijfsbureau en zeker ook bij de vaklieden op de bouwplaats zelf.   Om de veiligheids- gezondheids- en milieurisico¹s te verkleinen en het bewustzijn op deze gebieden te vergroten beschikt Baris Bouwmanagement over een veiligheidsbeheerssysteem volgens de Veiligheids Checklist Aannemers (VCA). 
 
Barisbouw international 
 
De onderneming heeft de laatste jaren geinvesteerd in een netwerk op international gebied. 
Landen zoals Afrika en Turkije zijn landen in opkomst en de kansen voor onze onderneming is daar aanwezig. 
Deze investering is noodzakelijk omdat in Nederland cq Europa de economische vooruitzichten en de rendementen laag is.  
 
Met zijn nieuwe strategieën en zijn nieuwe gezicht,wil Baris Bouw laten zien dat ze tot de top behoren! 
 
Nieuwbouw 
 
Baris Bouw is goed in het managen van totale bouw processen. Ons team van de afdeling Nieuwbouw bestaat uit goed geschoolde, ambachtelijke professionals met veel ervaring in hun bagage. Zij deden hun expertise op in grote en kleinere projecten, die ze veelal realiseerden in samenwerking met en in opdracht van ontwikkelaars en beleggers. Onze eigen club mensen, op kantoor en op de bouw, werkt graag en veel samen met goede, betrouwbare onderaannemers en adviseurs. Zowel in de woning- als utiliteitsbouw hebben wij een sterke voorkeur voor samenwerking met vernieuwende en toonaangevende architecten. Want we bouwen niet alleen goed, maar bij voorkeur ook fraai! 
 
Bouwservice 
 
De afdeling Bouwservice houdt zich voornamelijk bezig met bestaande bouw. Onze mensen daar doen verbouwingen van woningen en bedrijfspanden en ze zijn gespecialiseerd in vooral het renoveren, maar ook revitaliseren van projecten met een beperkte omvang. Ze draaien hun hand ook niet om voor het realiseren van kleinschalige nieuwbouw. Op Bouwservice werken vakmannen, echte ambachtslieden met veel ervaring en liefde voor het vak. Ze worden ondersteund door een professioneel team van werkvoorbereiders, uitvoerders en projectleiders. Zij bewaken op betrokken wijze cruciale zaken als tijd, geld, kwaliteit en veiligheid. 
 
Service & Onderhoud 
 
De multi-inzetbare medewerkers van Service & Onderhoud verzorgen met name planmatig onderhoud voor onder meer woningcorporaties, maar doen ook het zogeheten ‘bonnenwerk’ voor corporaties, woningbouwverenigingen en andere vastgoedbeheerders. De werkzaamheden variëren van het vervangen van een kraanleertje tot het renoveren van badkamers. Leegkomende woningen worden door ons gecontroleerd en eventuele reparaties verricht, voordat de nieuwe bewoners komen. Voor noodreparaties, herstelwerkzaamheden en het oplossen van andere problemen in de woning of het gebouw is onze Servicedienst zeven maal 24 uur per week inzetbaar. Zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers kunnen hierop rekenen! 
 
De vakmensen van Service & Onderhoud zijn, zonodig snel, inzetbaar voor uiteenlopende werkzaamheden, zoals het verrichten van kleine reparaties, het verhelpen van lekkages en inbraakschade en het doen van mutatieonderhoud. Maar ook loodgieters- en stucwerk, schilderen en betegelen is bij hen in vertrouwde handen. Service & Onderhoud fungeert ook als ‘after sales’-afdeling voor de collega’s van Bouwservice en Nieuwbouw. Dat is belangrijk, want iedereen bij Baris Bouwmanagement is ervan doordrongen, dat we uitsluitend tevreden opdrachtgevers willen!

Specialiteit
  • Architect  
  • Badkamers  
  • Bedrijfspanden  
  • Kantoor  
  • Stucwerk  
  • Woningen