Bouwbedrijven
BK Bouw Bouwbedrijven in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Amsterdam! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
BK Bouw Bouwbedrijven
H.J.E. Wenckebachweg 6v4
1096AN Amsterdam

tel: 020 – 562

Extra informatie

Het bedrijf  Totaalaanpak in schadeherstel en onderhoud. 
 
BK Bouw biedt een totaalaanpak in schadeherstel en onderhoud aan. Vanuit drie regionale vestigingen in Amsterdam, Naarden en Zeist kunnen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wij worden ingeschakeld bij brand-, roet-, storm-, inbraak- of waterschade om eerste noodvoorzieningen te treffen en herstelwerkzaamheden te verrichten. Maar ook voor het reguliere herstel- en onderhoudswerk kunt u bij ons terecht. 
 
Onze servicegerichte en vakkundige medewerkers komen op de meest uiteenlopende schadelocaties. Van ons wordt verwacht om snel en efficiënt te handelen. In goed overleg met opdrachtgevers en/of gedupeerden kunnen wij direct overgaan tot het treffen van noodmaatregelen en het herstellen van de schade. Op die manier wordt gevolgschade beperkt en kan het gewone leven weer spoedig worden opgepakt. 
 
Werken bij ons 
werken bij BK Bouw houdt in: 
 
Plezier in het werk 
 
Wel of geen plezier hebben in het werk is voor de meeste mensen het belangrijkste argument om in hun huidige baan te blijven of om iets anders te gaan zoeken. Daarom investeert BK Bouw in medewerkers en hebben we relatief veel eigen personeel. Wij zijn er van overtuigd dat vooral betrokken en enthousiaste eigen vakmensen onze kwaliteit kunnen waarborgen. 
 
Prettig werkklimaat 
 
Werken bij BK Bouw betekent werken in een aangename omgeving. Op alle niveaus gaan we op een open, eerlijke en directe manier met elkaar om. Verder zijn we een transparant bedrijf. 
 
Werken bij BK Bouw betekent ook de klant centraal stellen. Zowel naar de externe als de interne klanten werken wij servicegericht. Wij zijn van mening dat een prettige samenwerking met de klant het plezier en de kwaliteit van het werk verhoogd.