Bouwbedrijven
B H Witsel Bouwbedrijven in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Amsterdam! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
B H Witsel Bouwbedrijven
Da Costastraat 89
1053ZH Amsterdam

tel: 06-53153312

Extra informatie

Wij verzorgen timmerwerkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Noord-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Amsterdam, Zaandam, Badhoevedorp, Purmerend en Alkmaar. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.   
Ons Bedrijf 
 
B H Witsel Bouwbedrijven is een vertrouwd adres voor al uw timmerwerkzaamheden. Ons bedrijf bestaat sinds 1970 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van het herstellen van monumenten, renovatie, restauratie en utiliteitsbouw. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren. 
 
Diensten 
 
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Noord-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Amsterdam, Zaandam, Badhoevedorp, Purmerend en Alkmaar. Onze diensten bestaan uit timmerwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in het herstellen van monumenten, renovatie, restauratie en utiliteitsbouw. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten. 
 
Referenties 
 
B H Witsel Bouwbedrijven werkt tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, het doet ons dan ook genoegen dat wij onderstaande relaties als referenties mogen noemen. Wij hebben voor onderstaande relaties diverse werkzaamheden uitgevoerd. 1. Naam Bedrijf, Naam Contactpersoon, Werkzaamheden, Internetadres. 2. Naam Bedrijf, Naam Contactpersoon, Werkzaamheden, Internetadres. 3. Naam Bedrijf, Naam Contactpersoon, Werkzaamheden, Internetadres.