Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf P H Kuijper en Zn in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Amsterdam! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf P H Kuijper en Zn
H.J.E. Wenckebachweg 75
1096AL Amsterdam

tel: 020-6631651

Extra informatie

Eind 19e eeuw was P.H. Kuijper werkzaam als timmerman/makelaar in het Amsterdamse, waarna hij in 1906 de NV Kuijper Bouwmaatschappij (KBM) oprichtte. Vanuit deze onderneming aan de 1e Oosterparkstraat 151 werden diverse (nieuwbouw) projecten opgezet.   
Begin 1952 zijn de kleinzonen Piet en Jan Kuijper naast de KBM een nieuwe werkmaatschappij begonnen onder de naam P.H. Kuijper en Zonen V.O.F. waaronder de Aannemerij en de Makelaardij vielen. De NV Kuijper's Bouwmaatschappij veranderde in een beleggingsmaatschappij. 
 
In 1989 vond er een splitsing plaats, De V.O.F. P.H. Kuijper en Zonen werd gesplitst in enerzijds P.H. Kuijper en Zonen Aannemerij B.V. en anderzijds in P.H. Kuijper en Zonen Makelaardij B.V. Sinds 1990 zijn wij gevestigd op de H.J.E. Wenckebachweg 75 en 77 te Amsterdam waar wij over diverse kantoren, een machinale werkplaats en diverse opslagruimtes beschikken. 
 
Het team van P.H. Kuijper en Zonen Aannemerij B.V. bestaat uit 16 medewerkers waarvan het grootste deel bestaat uit ervaren timmerlieden, loodgieters en een tegelzetter-stucadoor. Uiteraard werken wij ook met vaste onderaannemers waarbij wij uiteraard kijken naar de prijs/kwaliteitsverhouding alsmede de betrouwbaarheid en nakomen van afspraken. 
 
De opdrachtgevers van P.H. Kuijper en Zonen Aannemerij B.V. zijn: 
 
  • Verzekeringsmaatschappijen 
  • Pensioenfondsen 
  • Overheids instanties 
  • Makelaars en verenigingen van eigenaren 
  • Stichtingen 
  • Bedrijven 
  • Particulieren