Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf ITN in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Amsterdam! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf ITN
Mokerstraat 20
1021KC Amsterdam

tel: 020-4357070

Extra informatie

Aannemersbedrijf ITN (Interieur Timmer en Aannemingsbedrijf Noord) is een aannemersbedrijf, gevestigd in de Noordergasfabriek, prachtig gelegen aan het IJ in Amsterdam.   
Als hoofd- en onderbouwbedrijf in de bouwbranche voert Aannemersbedrijf ITN, al meer dan 20 jaar, een veelvoud aan bouwprojecten uit, maar juist ook voor specialistische werkzaamheden als kwalitatief timmerwerk en interieurbouw bent u bij Aannemersbedrijf ITN aan het juiste adres. 
 
Bij Aannemersbedrijf ITN staat u als opdrachtgever centraal en dat verklaart ons succes! 
 
 
Waarom Aannemersbedrijf ITN? 
 
 
Aannemersbedrijf ITN is een klantgericht aannemersbedrijf. Bij Aannemersbedrijf ITN staat u als opdrachtgever centraal. 
 
 
Kwaliteit en betrouwbaarheid gaan voor alles. 
 
 
Bij Aannemersbedrijf ITN bent u verzekerd van: 
 
  • afspraak is afspraak; 
  • oplevering op tijd, altijd; 
  • oplevering binnen de overeengekomen begroting; 
  • topkwaliteit zonder concessies. 
 
Bedrijfsprofiel 
 
Aannemersbedrijf ITN staat voor Interieur Timmer en Aannemingsbedrijf Noord en is in 1988 opgericht. Oorspronkelijk vooral voor interieurwerkzaamheden. Zo maakte ITN b.v. bijvoorbeeld vele meubelen op maat voor loketten voor de bankensector. 
 
Inmiddels voert Aannemersbedrijf ITN, als hoofd- en onderbouwbedrijf in de bouwbranche, een veelvoud aan bouwprojecten uit. Maar juist ook voor specialistische werkzaamheden als kwalitatief timmerwerk en interieurbouw bent u bij ons nog steeds aan het juiste adres. 
 
Zonder vakmensen géén vakwerk. 
 
Verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en betrokkenheid zijn de belangrijkste eigenschappen van onze interieurbouwers, timmerlieden en meubelmakers. In de praktijk gevormde medewerkers die geen genoegen nemen met standaardwerk. 
 
Aannemersbedrijf ITN is een goed georganiseerd en vooral betrouwbaar bedrijf. Sinds 1998 beschikt ITN b.v. over een ISO-certificatie (ISO-9001:2000), een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. 
Voor u als klant is dat belangrijk om te weten. Zo bent u verzekerd van gespecialiseerde vakmensen, die werken volgens de veiligheidsvoorschriften en vooral zorgen voor topkwaliteit.