Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Grijzenhout in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Amsterdam! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf Grijzenhout
Merwedeplein 53
1078NC Amsterdam

tel: 020-6440700

Extra informatie

Aannemersbedrijf Grijzenhout is een bouwbedrijf dat zich bezighoudt met renovatie, verbouw en onderhoud van woningen en bedrijfspanden in en om Amsterdam. Veel professionele partijen zoals makelaars, architecten en beleggingsmaatschappijen kiezen ons om onze service vooraf en tijdens het bouwproces. Binnen de dienst van Bouw- en Woningtoezicht zijn wij bekend om ons vakmanschap. Voor de particulier zijn wij de meedenkende aannemer.   
Ons vakgebied varieert van kleinschalig onderhoud tot woningrenovatie en dat van een enkele woning tot projectmatige aanpak. Deze diversiteit vereist flexibiliteit en die heeft Grijzenhout B.V.  
 
Aannemersbedrijf Grijzenhout kent een 85 jarige historie en heeft 25 medewerkers in vaste dienst. Daarnaast hebben we een geselecteerd aantal partners, die in ons bouwproces met ons samenwerken. Onze organisatie kent korte lijnen, wat de relatie en communicatie met opdrachtgevers en medewerkers ten goede komt. Door onze kleine organisatie kunnen wij snel handelen en dat is terug te vinden in prijs en eindresultaat. Wij zijn gevestigd op het Merwedeplein 53 in de rivierenbuurt van Amsterdam. 
 
Aannemersbedrijf Grijzenhout is lid van de brancheorganisatie Bouwend Nederland. En onze medewerkers zijn VCA* – gecertificeerd.  
 
Aannemersbedrijf Grijzenhout heeft zich verdiept in houtrot vervanging doormiddel van speciale epoxy. Deze vorm van onderhoud heeft het voordeel dat wij een 10-jarige garantie kunnen geven op de herstelde en/of vervangen onderdelen (http://repair-care.nl/diensten/10-jaar-garantie). 
 
Onze medewerkers zijn inmiddels opgeleid tot niveau 3 en hebben de totale opleiding afgerond, ons bedrijf heeft zich daarnaast nog volledig laten certificeren en zullen deze certificering ontvangen op de Bouwbeurs 2013, dat is inmiddels dan ook gebeurd, zie onderstaande link.  
 
http://repair-care.nl/repair-care/nieuws/grijzenhout-ontvangt-d-o-e--certificaat

Specialiteit
  • Funderingsherstel  
  • Appartementen  
  • Bedrijfspanden  
  • Woningen