Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Afezo in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Amsterdam! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf Afezo
Westhavenweg 89
1042 BA Amsterdam

tel: 020 - 5612090

Extra informatie

Afezo B.V. is een veelzijdig regionaal civieltechnisch–bedrijf dat reeds sinds augustus 1973 bestaat. Wij zijn sinds juni 2010 gevestigd aan de Westhavenweg 89 te Amsterdam.   
Als bedrijf vanaf de oprichting actief op het gebied van de ondergrondse infrastructuur in en om Amsterdam met als specialisme binnenstedelijk rioleringswerk. De laatste jaren vanaf 2008 hebben wij onze ondergrondse activiteiten naar boven uitgebreid. Sindsdien kunnen wij het complete boven- en ondergrondse infrastructuurpakket voor u verzorgen. 
 
Als werkgebied hebben wij als basis Amsterdam met hieromheen een globale cirkel van ca. 50 km en deze cirkel wordt bij bijzondere specialistische projecten doorbroken. 
 
Afezo beschikt over een uitgebreid en gespecialiseerd eigen machine- en wagenpark en vijftig man vakkundig eigen personeel. 
 
Door in het bezit te zijn van de volgende certificaten; ISO 9001, VCA ** en BRL SIKB 7000 (water)bodemsanering, staan kwaliteit en veiligheid op kantoor en al onze projecten hoog in het vaandel. Tevens zijn wij begonnen met het implementeren van het maatschappelijk verantwoord ondernemen door de eerste stap te zetten naar niveau 3 van de CO2-prestatieladder. 
 
  • Hoofdactiviteiten; 
  • Aanleg infrastructuur; 
  • Aanleg ondergrondse infrastructuur; 
  • Bouw-/ woonrijp maken. 
 
Wilt u meer te weten komen over onze organisatie, kijkt u dan ook eens in ons profiel waar dieper ingaan wordt op verschillende onderwerpen. Ook kunt u onderstaande nieuwsberichten lezen welke betrekkingen hebben op ontwikkelingen binnen Afezo.