Bouwbedrijven
Maerlantbouw Bouwbedrijven in
Almere
<<=Terug naar plaats Almere
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Almere! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Maerlantbouw Bouwbedrijven
Hadesstraat 6
1363 TK Almere

tel: 06-30157932

Extra informatie

Bouwbedrijf   
Welkom bij MaerlantBouw een bijzonder bedrijf waar u terecht kunt voor uiteenlopende bouwprojecten. Allereerst wil ik u graag kennis laten maken met ons bedrijf. MaerlantBouw is een bouwbedrijf, gevestigd in Almere Poort. 
Het bedrijf heeft al 15 jaar ervaring met diverse bouwprojecten. We werken zowel voor particulieren als bedrijven, we zijn een klein bedrijf met veel expertise.  
U kunt bij ons terecht voor al uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie werkzaamheden en (ver)bouw advies. Daarnaast doen wij ook stuc werkzaamheden, www.stuc-direct.nl. Binnenkort online met een kortings flyer op stucwerkzaamheden vanaf 50m². 
 
Voor de grotere werkzaamheden(nieuwbouw), hebben wij de juiste mensen om ons heen wat betreft constructie berekeningen, architectuur en vergunningen. 
 
Wij begeleiden particulieren bij het kopen van een huis. We geven advies over de staat van het huis, en wat de eventuele verbouwingskosten gaan worden, zodat de prijs van het huis niet te hoog is, waardoor je later in de problemen kan komen. Meer weten? Vul ons contact formulier in en we nemen contact met U op. 
 
Wij bieden U een vrijblijvende offerte aan zonder voorrijkosten.