Bouwbedrijven
Bouwbedrijf Ubink en Co. b.v. in
Almere
<<=Terug naar plaats Almere
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Almere! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Bouwbedrijf Ubink en Co. b.v.
Bolderweg 14
1332 AT Almere

tel: 036-5322756

Extra informatie

Bent u gericht op zoek naar een bouwbedrijf? Dan komen wij graag met u in contact. Maar voor het zover is, geven wij u op deze website een eerste indruk.   
Bouwbedrijf Ubink en Co. is gestart in 1986. Door haar klantgerichte visie wist het bedrijf in korte tijd een vaste positie af te dwingen in de thuisregio Almere. Daarna groeide het werkgebied snel uit tot geheel Flevoland en de regio’s daaraan grenzend. 
 
Woningbouw (nieuwbouw en verbouw) neemt een belangrijke positie in binnen ons bedrijf. Daarnaast is Bouwbedrijf Ubink en Co. een bekende partner in de utiliteitsbouw. Doordat wij projecten zowel zelfstandig als in bouwteamverband aannemen, is de omvang van een bouwwerk geen beperking. 
 
Bedrijf 
 
Uw wensen zijn ons uitgangspunt 
 
Heeft u een bouw- of verbouwwens? Vraagt uw bedrijfspand of woning om onderhoud of renovatie? Dan is Bouwbedrijf Ubink en Co. graag de partij die daar invulling aan geeft. Wij voelen ons niet te groot voor het kleine werk en zijn groot genoeg voor het grotere werk. In een aantal gesprekken inventariseren wij uw behoefte en komen vervolgens met concrete plannen. Uiteraard voorzien van een technische onderbouwing en een verantwoorde kostenindicatie. 
 
Zodra ons voorstel en de planning uw instemming hebben, gaan we concreet aan de slag. En omdat het bouwwerk UW bouwwerk is, houden we u voortdurend op de hoogte van de vorderingen. Die persoonlijke aandacht stellen wij op prijs omdat ieder bouwproces momenten kent waarop de specifieke wensen van de opdrachtgever aandacht moeten krijgen. Zeker tijdens de afwerking van een bouwobject. 
 
Mensen 
 
Bouwen is mensenwerk 
 
De samenwerking tussen u en een bouwbedrijf is gestoeld op wederzijds vertrouwen. Dat vraagt van beide kanten een open communicatie. Want zowel u als wij zijn gebaat bij duidelijkheid. De medewerkers van Bouwbedrijf Ubink en Co. beseffen dat maar al te goed. Zowel op kantoor als op de bouwplaats proeft u een oprechte sfeer. Wat kan, zullen we doen. Maar als iets écht niet kan, zullen we dat ook zeggen. 
Onze medewerkers zijn zeer betrokken bij de projecten die ze onder handen hebben. Vanaf de conceptfase tot en met de oplevering zien we het als onze taak om pro actief met de klant mee te denken. In de praktijk vertaalt zich dat in een goede relatie met de klant. Wie eenmaal met Bouwbedrijf Ubink en Co. heeft samengewerkt, komt daar bijna altijd wel een keer terug. 
 
Op het kantoor in Almere zijn Jan de Haas en Ludo de Haas uw eerste aanspreekpunten. Aan ieder bouwproject koppelen wij een van onze projectleiders.