Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Van de Kerkhove in
Aardenburg
<<=Terug naar plaats Aardenburg
Kosteloos en vrijblijvend offertes ontvangen van diverse bouwbedrijven in Aardenburg! Bespaar tot 40%!

Maak hier uw keuze:
Aannemersbedrijf Van de Kerkhove
Draaibrug 43
4527PD Aardenburg

tel: 0117-491424

Extra informatie

De basis voor Aannemersbedrijf Van de Kerkhove werd gelegd in 1920 toen Jacob van de Vijver besloot een timmerbedrijf en wagenmakerij te beginnen. Een bescheiden bedrijf met een kleine werkplaats en enkele vakmensen in vaste dienst. Het bedrijf werd gevestigd in Draaibrug en legde zich voornamelijk toe op reparatiewerkzaamheden, timmerwerk bij verbouwingen, het vervaardigen van schuurdeuren, kisten, wagens, e.d.   
In 1947 kwam Herman van de Kerkhove in dienst bij het bedrijf van Jacob van de Vijver. Na 10 jaar besloten zij om een vennootschap onder firma aan te gaan genoemd bouwbedrijf Van de Vijver en van de Kerkhove. Dit bracht een belangrijke evolutie binnen het bedrijf met zich mee. Na de oorlog was er steeds minder vraag voor het werk binnen de wagenmakerij. In die periode nam Herman van de Kerkhove het initiatief om ook metselwerkzaamheden aan te nemen. 
 
Op 10 maart 1965 ging Jacob van de Vijver met pensioen en veranderde de vennootschap onder firma terug in eenmanszaak nu onder leiding van Herman van de Kerkhove. Het karakter van het bouwbedrijf veranderde door vernieuwingen in de werkwijze en de groei van werkzaamheden. Er werd een grotere werkplaats gebouwd en de inventaris van machines en gereedschap werd uitgebreid. Aannemingsbedrijf H.P. van de Kerkhove groeide uit tot een goedlopend bedrijf. De grote ambitie en deskundigheid van Herman van de Kerkhove, m.n. op het gebied van restauratie van oude panden, maar ook renovatie, verbouwingen en nieuwbouw zorgde voor klantentevredenheid en lovende mond-op-mondreclame. 
 
In 1990 kwam Robert, de zoon van Herman van de Kerkhove het team versterken. Hij was de eerste 8 jaar in vaste dienst als metselaar binnen het bedrijf van zijn vader. In 1998 werd een vennootschap aangegaan en veranderde de naam van het bedrijf in bouwbedrijf H.P. van de Kerkhove & zn. Gedurende de samenwerking kreeg Robert de gelegenheid steeds meer taken van zijn vader over te nemen. Met de komst van de computer kwam de mogelijkheid tot stand om op administratief gebied efficiënter te werken. Vakmanschap en goede relaties met klanten staan nog steeds hoog in het vaandel. 
 
Sinds Herman van de Kerkhove en zijn echtgenote Marie verhuisd zijn en hun zoon weer in het ouderlijk huis naast de werkplaats is gaan wonen is hij steeds meer op de achtergrond gaan werken. Hij heeft zijn bedrijf met een gerust hart overgelaten aan zijn zoon. De leiding is sinds 1 januari 2006 volledig in handen van Robert van de Kerkhove met de taak de succesvolle koers uit het verleden te zullen voortzetten.