Bouwbedrijven
de Vries Bouwbedrijven in
Zuidlaren
<<=Terug naar plaats Zuidlaren

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
Vde Vries Bouwbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
de Vries Bouwbedrijven
Verlengde Stationsweg 48
9471 PM Zuidlaren

tel: 050-4091660

Extra informatie

Bouwbedrijf De Vries   
Bouwbedrijf De Vries is al ruim 30 jaar een bekende en vertrouwde naam in de bouwwereld in Zuidlaren en directe omgeving. Al sinds de oprichting staat één ding centraal: een kwalitatief goed product leveren tegen een concurrerende prijs. Hier wordt dagelijks hard aan gewerkt om dit streven te handhaven. 
 
Dit maakt Bouwbedrijf De Vries tot een gezonde onderneming, sterk in kwaliteit en bekend om hun uitstekende service. Dit geldt zowel voor nieuwbouw, verbouw als voor renovatie & onderhoud. 
 
Verbouw 
 
Wanneer uw huidige woning niet meer aan uw wensen voldoet, maar u niet van plan bent om te verhuizen, kan een verbouwing uitkomst bieden. 
 
Maak daarom gerust eens een afspraak met Bouwbedrijf De Vries om uw plannen en wensen aan ons voor te leggen. Wij kijken dan wat bouwkundig mogelijk is en maken samen met u een schetsontwerp. Hierna ontvangt u van ons een concurrerende prijsopgave voor de uitvoering van de verbouwing of uitbreiding.