Bouwbedrijven
Van Weenen Bouwbedrijven in
Zuidland
<<=Terug naar plaats Zuidland

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VVan Weenen Bouwbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Van Weenen Bouwbedrijven
Scheijdelveweg 7R
3214 VN Zuidland

tel: 0181 479720

Extra informatie

Van Weenen Bouwbedrijven is als bouwbedrijf voornamelijk werkzaam in de regio Voorne-Putten. Wij zijn zowel op de particuliere als de zakelijke markt actief en realiseren uiteenlopende projecten.   
Onze werkzaamheden zijn zeer divers. U kunt bij ons terecht voor renovatie werk, nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden. Denk hierbij aan de realisering van een badkamer of keuken, het plaatsen 
 
van dakkapellen of kozijnen, het bouwen van een garage of aanbouw en zelfs het storten van een fundering. Ook voor niet alledaagse bouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het produceren van op maat gemaakte meubels, het begeleiden van langdurige bouwprojecten of het aanvragen van vergunningen. 
 
Wij verzorgen het graag voor u, van concept tot realisatie. 
 
Over Van Weenen Bouwbedrijven 
 
Sinds februari 2003 is Van Weenen Bouwbedrijven werkzaam binnen de bouwwereld. Inmiddels is onze organisatie uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met gediplomeerde, vakkundige en verantwoordelijke medewerkers. 
 
Vakmanschap, meedenken met de klant en het zoeken naar oplossingen voor (niet) alledaagse bouwwerkzaamheden, zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen met onze opdrachtgever en streven naar het opbouwen van een langdurige relatie. 
 
Werkplaats 
 
In onze werkplaats in Zuidland bereiden wij ons werk voor. Hier worden maatmeubels gemaakt en volledig afgewerkt. Onze timmerlieden hebben hier de beschikking tot alle benodigde gereedschappen waardoor het gewenste resultaat wordt bereikt. 
 
Leerbedrijf 
 
Wij bieden toekomstig talent graag de mogelijkheid om binnen onze organisatie werkervaring op te doen. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij regelmatig scholieren die bij ons de kneepjes van het vak leren. Onze ervaren leermeesters volgen jaarlijks een cursus om up-to-date te blijven. Neem voor meer informatie over een leer- werkplek contact op met ons.

Werkzaamheden 
  • Verbouwingen 
  • Nieuwbouw 
  • Dakkapellen 
  • Renovaties 
  • Interieurbouw 
  • Funderingen 
  • Garages