Bouwbedrijven
SKN Bouw in
Zoetermeer
<<=Terug naar plaats Zoetermeer

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VSKN Bouw
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
SKN Bouw
Kryptonstraat 10
2718TD Zoetermeer

tel: 079-3600505

Extra informatie

Zoetermeers bouw- en aannemersbedrijf   
SKN Bouw staat bekend om de Service, Kwaliteit en Nazorg bij renovatie-, verbouw- en onderhoudsprojecten. Dat doen wij zoveel mogelijk op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze. Met onze betrokken medewerkers werken wij vooral in hotels en horecapanden, fabrieken en kantoren, scholen, zorgcentra, kinderopvang en dagverblijven, overheidsgebouwen etc. Ook bij particulieren in Zuid-Holland. 
 
Verbouwen, renoveren en technisch onderhoud 
 
Wij werken met eigen professionele vakkrachten. Indien wij specialisten inschakelen dan voeren wij degelijk bouwmanagement. Voor het uitvoeren van klein bouwkundig onderhoud staat onze serviceafdeling paraat. Graag calculeren wij uw project. Wij voorzien u van advies en van een passende offerte. Een korte voorbereidingstijd is veelal voldoende. 
 
 
Zoetermeers bouw- en aannemersbedrijf 
 
Voor medewerkers en management betekent kwaliteit: méér doen dan hetgeen de klant verwacht. Goede opleidingen en een goede werksfeer dragen bij aan de kwaliteit van ons werk. 
Keurmerken, certificaten, garanties 
 
 • Keurmerk BouwGarant: kwaliteit en betrouwbaarheid. 
 • Leerbedrijf voor BBL-1 tot BBL-3 en BOL-4: vanwege onze kwaliteitsnorm. 
 • BHV- en veiligheidscertificaten: voor bedrijfshulpverlening. 
 • Fundeon leerbedrijf: werkervaring voor leerlingen. 
 • Bouwend Nederland: actief lidmaatschap. 
 • SEBO-keurmerk: personeelsbeleid en maatschappelijke betrokkenheid. 
 • Garantiebepalingen leveranciers: op door ons verwerkte materialen en producten. 
 
Goede reputatie in Zuid-Holland 
 
Wat ons betreft is de oplevering van het project niet het einde van de opdracht. Pas als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Zo bouwen wij aan uw project en aan continuïteit in onze relatie. 
 
 
Investeren in mens en maatschappij 
 
Wij waarderen de eigen unieke identiteit van onze mensen. Daarbij stimuleren wij het zelfstandig kunnen werken in onze teams. Door in onze medewerkers te investeren leveren wij opdrachtgevers kwaliteit, betrokkenheid en continuïteit. Wij willen bijdragen aan een samenleving waarin we rekening houden met elkaar en elkaar de helpende hand bieden. 
Onze bedrijfswaarden 
 
Met alle medewerkers hebben wij onderstaande bedrijfswaarden geformuleerd. Deze waarden zijn merkbaar en zichtbaar in de kennis, de houding en het gedrag van onze mensen. 
 
 • Management en medewerkers van SKN Bouw zijn aanspreekbaar. 
 • Onze afspraken zijn leidend en toetsbaar. 
 • Wensen van opdrachtgevers worden mogelijkheden en oplossingen. 
 • Onze kwaliteit is bespreekbaar en meetbaar. 
 • Wij hanteren een scherpe prijs voor een optimale kwaliteit. 
 • Wij investeren in mensen en relaties. 
 • Onze kwaliteit en service zorgen voor continuïteit. 
 
Platte organisatiestructuur 
 
Iedere medewerker kent zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. Doordat SKN Bouw een platte organisatiestructuur heeft zijn management en werknemers van elkaars werkzaamheden op de hoogte. 
 
 
Betrokken en aanspreekbaar 
 
De basis voor continuïteit van ons bouw- en aannemersbedrijf ligt bij Service, Kwaliteit en Nazorg. Wij stemmen onze aanpak en inzet af op opdrachtgevers, onderaannemers en andere relaties. Door actief te luisteren optimaliseren wij onze bedrijfsprocessen. 
MKB bouwbedrijf 
 
Wij willen opdrachtgevers tevreden houden. Daarom namen wij deel aan het ‘Innovatieprogramma MKB-Bouwbedrijven’. Tevens lieten wij onderzoeksbureau ‘Morph strategy & research’ onze sterktes en zwaktes inventariseren. Zo blijven wij kwaliteit bieden. 
Afspraak is afspraak 
 
Goede afspraken met alle bij een verbouwing, renovatie of onderhoudsproject betrokken personen is de basis voor succes! Bijvoorbeeld over protocollen, werktijden, terreintoegang etc. Wij zorgen voor een professionele aanpak en uitvoering van het werk. Daardoor blijft eventuele bouwoverlast tot een minimum beperkt.