Bouwbedrijven
Bouwbedrijf Gebr.Huurman bv in
Zoetermeer
<<=Terug naar plaats Zoetermeer

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBouwbedrijf Gebr.Huurman bv
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Bouwbedrijf Gebr.Huurman bv
Den Hoorn 6
2712 BC Zoetermeer

tel: 079-3315212

Extra informatie

Een familiebedrijf en dat willen we weten ook   
Al bijna 95 jaar is Bouwbedrijf Gebr.Huurman bv een begrip in Zoetermeer en omgeving. Gespecialiseerd in beton- metsel, stukadoor- en tegelwerk houden wij ons bezig met nieuwbouw, verbouw, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden. Ons werkgebied is de regio Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Delft. 
 
Bij ons kunt u onder andere terecht voor het bouwen van een nieuwe woning tot het realiseren van een aanbouw aan uw bestaande woning. Maar ook voor de bouw of verbouw van bedrijfsruimtes, kantoren, tandartsenpraktijken, kerken en scholen weten opdrachtgevers ons te vinden. Zo schakelen naast particulieren regelmatig woningcorporaties, kerk- en schoolbesturen en bedrijven ons in. 
 
Persoonlijke aandacht staat voorop 
 
Bouwbedrijf Gebr.Huurman bv is een familiebedrijf en dat dragen wij graag uit. Dat komt onder andere tot uiting in onze persoonlijke aandacht voor uw wensen als klant. Zowel tijdens de voorbereidingsfase als tijdens de uitvoering maar ook als wij het werk hebben verricht. Immers, in onze visie hoort een stuk nazorg daar ook bij. En tijdens de uitvoering zijn we door de korte interne lijnen altijd aanspreekbaar. Ook buiten kantooruren. 
 
Een bouwbedrijf met passie en liefde voor het vak 
 
Een familiebedrijf met een hecht team. Dat blijkt wel uit het feit dat de meeste medewerkers al vele jaren bij ons werken en we nauwelijks verloop hebben. En dat komt niet alleen de onderlinge sfeer maar ook de vakkennis van onze medewerkers ten goede. Maandelijks organiseren we zogenoemde toolboxbijeenkomsten om kennis en ervaring met elkaar te delen. Ook komt er regelmatig een expert nieuwe ontwikkelingen en technieken tonen. 
 
Het hoort bij een professionele organisatie. Net als een professionele werkomgeving. Sinds de start van onze onderneming in 1917 zijn wij gevestigd aan Den Hoorn 6. Hier bevindt zich ons kantoor, kantoor en materiaal- en materieelopslag. In 2012 krijgt het gebouw een uitbreiding op de eerste verdieping. Kantoor en administratie maar ook de kantine worden dan in een ruimere jas gestoken. 
 
Keurmerken 
 
Bouwgarant, VCA, Leerbedrijf en lid van Bouwend Nederland 
 
Voor uw en onze garantie 
 
Bouwbedrijf Gebr.Huurman bv is aangesloten bij Stichting Bouwgarant. Deze stichting is in 1995 opgericht met als doel om u als (potentiële) klant meer vertrouwen en zekerheid te geven. Werkzaamheden die door de bij Bouwgarant aangesloten bedrijven worden uitgevoerd, zijn zowel kwalitatief als financieel gewaarborgd. Dat betekent dat u er altijd zeker van bent dat de afspraken die u met ons maakt altijd gegarandeerd zijn. Wilt u meer weten over de stichting Bouwgarant? Kijk dan op www.bouwgarant.nl 
 
Ook zijn we VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat wij werken volgens de richtlijnen van de VCA Certificering. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieuchecklist Aannemers. Kijk voor meer informatie op www.VCA.nl 
 
Bouwbedrijf Gebr.Huurman bv is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij regelmatig scholieren via de reguliere bouwopleidingen onder onze hoede nemen om hen de kneepjes van het vak bij te brengen. 
 
Bouwend Nederland is voor de bouwsector in ons land de belangrijkste brancheorganisatie. De vereniging van bouw- en infrabedrijven behartigt de belangen van de Nederlandse bouwondernemers. Daarnaast zet Bouwend Nederland zich onder andere in om het imago van de bouw te verbeteren. Leden van Bouwen Nederland zijn dagelijks bezig om nog professioneler te worden en daarmee de kwaliteit naar een nog hoger plan te tillen. Bouwbedrijf Gebr. Huurman is niet alleen lid van Bouwend Nederland. Directeur Jeroen Huurman is namelijk penningmeester van Jong Bouwend Nederland. Kijk voor meer informatie over deze organisatie op www.bouwendnederland.nl. 
 
Een familiebedrijf met geschiedenis 
 
Het was Dirk Huurman die samen met zijn broer Piet in 1917 Bouwbedrijf Gebr.Huurman bv begon. Eigenlijk ligt de oorsprong van het bouwbedrijf in de sloopactiviteiten van de twee broers. Ze sloopten boerderijen en stallen en verkochten de materialen. Hun vader Jan Huurman werkte al als metselaar. De sloopactiviteiten werden gestaakt en de broers gingen zich bezighouden met het bouwen. In die zin, het bedrijf specialiseerde vanaf het prille begin in het uitvoeren van beton-, metsel-, stukadoor- en tegelwerkzaamheden. 
Natuurlijk werden er net als tegenwoordig complete projecten uitgevoerd. Maar als daar timmer-, loodgieterwerk of elektrotechnische werkzaamheden bij kwamen kijken dan vielen de broers terug op de kennis en ervaring van bevriende (onder)aannemers. 
 
Wat dat betreft is er in bijna 95 jaar tijd weinig veranderd. Immers, nog steeds werken wij samen met onze vaste (onder)aannemers. Natuurlijk wordt er door onze mensen timmerwerk verricht maar als dat erg specialistisch wordt besteden we dat stukje werk liever uit. Als klant merkt u daar overigens weinig van. 
 
Kwaliteit als handelsmerk 
 
In de jaren die na de oprichting van het bedrijf volgden, groeide Bouwbedrijf Gebr.Huurman bv qua omvang tot uiteindelijk 25 man in de jaren vijftig. In het boterdorp dat Zoetermeer zowel voor als na de oorlog nog lange tijd was, bouwden de broers een goede naam op. Het leveren van kwaliteit en het garant staan voor een goed product was hun handelsmerk. Het bedrijf werkte zowel voor particulieren in de directe omgeving, als voor agrarische bedrijven en kerkbesturen. 
 
Familie 
 
Inmiddels wordt Bouwbedrijf Gebr.Huurman bv geleid door de vierde generatie. De zonen van Dirk en Jan zijn ook in het bedrijf gaan werken maar de neven Jan en Rinus nemen de onderneming in 1939 van de grondleggers over. Vanaf 1978 zijn het Jan en Wim Huurman, de twee zoons van Jan Huurman, die weer de scepter over het bedrijf gaan zwaaien. En daarmee klopt de bedrijfsnaam weer helemaal met de relatie van de eigenaren. Jan 
Huurman gaat op 24 december 1997 met pensioen en Wim zet het bedrijf alleen voort. Overigens niet voor lang. Krap drie jaar later komt zijn zoon Jeroen in de zaak. Inmiddels is Jeroen Huurman sinds 2007 directeur van Bouwbedrijf Gebroeders Huurman. 
 
Professionalisering 
 
Na de expansie midden jaren vijftig telt het bouwbedrijf de laatste twintig jaar twaalf medewerkers. Er is hard gewerkt aan het borgen van de kwaliteit waar het bedrijf al sinds de oprichting om bekend staat. Ook is er een professionaliseringsslag gemaakt. Zo rijden onze medewerkers in nieuwe bussen en dragen zij bedrijfskleding dat zorgt voor eenheid en een plezierige uitstraling. 
 
De professionalisering is ook in onze manier van werken doorgevoerd. Eenvoudig tekenwerk van uw project voeren wij zelf digitaal uit. Dat betekent dat wij daardoor ook al uw wensen op papier kunnen vormgeven. Kijk, dat was er in de tijd Dirk en Piet begonnen nog niet. We zijn dan weliswaar een ‘oud’ bedrijf maar onze blik is nog jong en op de toekomst gericht.