Bouwbedrijven
KosterBouw Aannemersbedrijf in
Zandvoort
<<=Terug naar plaats Zandvoort

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VKosterBouw Aannemersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
KosterBouw Aannemersbedrijf
Zeestraat 40
2042 LC Zandvoort

tel: 023-5712013

Extra informatie

"We gaan u hier niet vertellen hoe goed we zijn in het   metselen van muren en het afhangen van deuren. Met  
alle respect, we zitten al meer dan vijfendertig jaar in  
het vak, dus dat we kunnen bouwen hebben we wel bewezen".  
 
Maar wat is dan de onderscheidende kracht van KosterBouw Aannemersbedrijf ?  
 
De persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers bijvoorbeeld; zij zorgen ervoor dat projecten zo efficient mogelijk lopen, dat er met de opdrachtgever wordt nagedacht over de aanpak, over alles wat de kwaliteit bepaalt bij de oplevering en vele jaren daarna.  
 
KosterBouw Aannemersbedrijf heeft zijn naam in de afgelopen vijfendertig jaar gevestigd met een breed scala aan opdrachten. Lag het accent van oudsher voornamelijk op de ver-, aan- en opbouw van woningen en bedrijfsgebouwen, tegenwoordig maken ook nieuwbouwopdrachten in toenemende mate deel uit van de opdrachtportefeuille.  
Een sterk punt van KosterBouw Aannemersbedrijf is de continuiteit van kennis en ervaring van de medewerkers: de meeste zijn al lange tijd aan het bedrijf verbonden. De gespecialiseerde technische knowhow die hierdoor is opgebouwd, garandeert een zeer degelijke uitvoering.  
 
KosterBouw Aannemersbedrijf is een bouwbedrijf  
dat met name regionaal actief is op het gebied van  
verbouw, nieuwbouw, renovatie en onderhoud en dat  
streeft naar het beantwoorden van de vraag naar  
ontwikkeling,productie en levering van een hoogwaardig resultaat.Het ontwerp, de vergunning, uitvoering,planning en coordinatie kunnen door onze medewerkers worden verzorgd. 
 
Diverse certificaten staan garant voor een professionele werkwijze die zich met name kenmerkt door kwaliteit,klantgerichtheid en flexibiliteit. 
In de loop van de jaren heeft dit geresulteerd in een vaste en tevreden klantenkring bestaande uit zowel particulieren als bedrijven en instellingen. 
 
Het bedrijf is opgericht in 1968, en is een familiebedrijf dat 5 jaar geleden versterkt is door de 2e generatie. De oprichter, Jan Koster, draagt de verantwoordelijkheid geleidelijk over aan zijn beide zonen die het bedrijf klaarstomen voor de aankomende decennia. 
 
KosterBouw Aannemersbedrijf is een klantgedreven organisatie met een veelzijdige groep medewerkers die beschikken over een gedegen deskundigheid. 
Het gedeelte dat verantwoordelijk is voor de uitvoering bestaat uit een eigen team van ervaren timmerlieden in vaste dienst, dat samenwerkt met een geselecteerde groep van onderaannemers waar al jaren lang mee gewerkt wordt. 
 
Visie 
 
Bouwen vergt een buitengewone inspanning. Dat vraagt  
om specialisme.Dat geldt zowel voor professionals als  
voor particulieren.Of het nu een serre betreft, een  
groot kantoorgebouw of theater, in principe worden  
dezelfde procedures gevolgd. 
 
Tijdens het proces is een zeer nauwe samenwerking met de opdrachtgever een absoluut vereiste, van ontwerp tot aan oplevering. Het plezier van diezelfde samenwerking komt altijd ten gunste van het resultaat van het werk. 
 
Met een bouwproject zijn grote investeringen gemoeid. Ook al is het project relatief klein,voor de opdrachtgever wordt een hele grote stap gezet. Het controleren van de kosten moet altijd een belangrijk aspect zijn en dient constant te worden bewaakt. 
 
Het detailleren is een punt van grote aandacht.Ieder onderdeel moet nauwkeurig worden uitgewerkt. Oog voor detail is minstens zo belangrijk als oog voor het grote geheel. 
 
Planmatig Onderhoud 
 
Als eigenaar of beheerder van onroerend goed heeft u  
zelf al ervaren dat het uitvoeren van ondehoud van de  
woningen verbonden is met het bezitten of beheren van  
een gebouw.Bij vrijwel alle bouwdelen van waaruit een  
gebouw bestaat ontwikkelen zich op de lange of korte termijn de behoefte aan onderhoud.In deze behoefte kan doorgaans worden voorzien door middel van verzorgende of vervangende werkzaamheden. 
Door het gebouw regelmatig verzorgend te onderhouden blijft de staat van onderhoud op peil en kan het uitvoeren vervangend onderhoud worden voorkomen. Een goed onderhouden gebouw heeft echter ook een hogere waarde. 
Aangezien er een inventarisatie van de verschillende bouwonderdelen gemaakt moet worden, dient u ,voor meer informatie over deze bedrijfstak, contact op te nemen met ons bedrijf.Op afstand is dit echter niet te beoordelen. 
 
Ontwerp en Advies 
 
Deze afdeling binnen KosterBouw Aannemersbedrijf  
ontwerpt en realiseert voor al haar klanten. Van  
eerste ontwerp tot en met een zorgvuldige uitvoering 
en uitlevering volgens afspraak. 
 
De inrichting van de woning door verschillende ruimten kunnen door schetsplannen aan u vertaald worden om zo de ideeen in concrete plannen te vertalen. 
Al in een vroeg stadium van de verbouwing komt u in contact met de bouwbedrijf die uw ideeen op haalbaarheid kan beoordelen en/of aanpassen, zodat er ideale balans ontstaat tussen kosten, resultaat ,de toegepaste materialen en de werkmethode. 
Het is de beste manier als u binnen een bepaald budget wilt blijven, de bouwbedrijf weet immers wat er precies aan arbeid en materiaalkosten bij komt kijken. 
 
Een ander voordeel is dat u gedurende de gehele bouwtijd te maken heeft met een partij die zowel het bouwkundige als het tekenkundige werk verricht. Dit heeft baat bij de stroom en de duur van uw verbouwing.