Bouwbedrijven
Bussman Winterswijk BV Bouwbedrijven in
Winterswijk
<<=Terug naar plaats Winterswijk

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VBussman Winterswijk BV Bouwbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

Bussman Winterswijk BV Bouwbedrijven
Industrieweg 17/19
7102DX Winterswijk

tel: 0543-512170

Extra informatie

Bussman Winterswijk BV Bouwbedrijven is een middelgroot aannemersbedrijf gevestigd te Winterswijk met een personeelsbestand van ca.20 werknemers. Wij zijn voornamelijk regionaal werkzaam en voeren projecten uit op het gebied van utiliteitsbouw, appartementenbouw, particuliere en projectmatige woningbouw en diverse kleinere verbouwplannen. Deze projecten voeren wij uit voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers, architecten en woningbouwverenigingen.   
Mede dankzij ons goed uitgeruste materieelpakket, correcte vaklieden en een goede werkvoorbereiding, klaren wij opdrachten binnen gestelde tijd en budget. Ons bedrijf is met zijn 20 werknemers en platte organisatie structuur een zeer flexibele en daadkrachtige organisatie wat een positieve uitwerking heeft op de overhead en algemene kosten ! 
 
Ook de snelheid van bouwen, de no-nonsense benadering en de daaruit volgende geringe faalkosten zijn items die onze opdrachtgevers gewaardeerd hebben afgelopen jaar. 
Bovenstaande statements zorgen ervoor dat wij een “Frisse kijk op bouwen” hebben !

Specialiteit
  • Kozijnen  
  • Timmerwerk  
  • Appartementen  
  • Architect  
  • Kantoor  
  • Woningbouw  
  • Woningen