Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Klomps Bouw BV in
Winterswijk
<<=Terug naar plaats Winterswijk

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Klomps Bouw BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Klomps Bouw BV
Ambachtsstraat 6
7102DW Winterswijk

tel: 0543-514803

Extra informatie

Aannemersbedrijf Klomps Bouw BV is een zelfstandig opererend bouwbedrijf dat opgericht is in 1913. Sinds het jaar 2002 werken wij onder de naam Klomps Bouw BV, daarvoor was onze naam bouwbedrijf Brummelstoete Klomps. Ons werkterrein ligt voornamelijk in en rondom Winterswijk. Wij hebben +/- 8 goed geschoolde vakmensen in vaste dienst, daarnaast lenen wij leerlingen in van "de bouwopleiding" in Lichtenvoorde om ze bij ons in het bedrijf op te leiden.   
Onze activiteiten zijn het bouwen van woningen, het realiseren van aanbouwen aan woningen, onderhoud aan woningen, nieuwe kozijnen leveren en aanbrengen. 
Het nieuw- en verbouwen en onderhoud in de utiliteitsbouw. Werkzaamheden in de agrarische sector zoals onder andere de nieuw- of verbouw van alle soorten stallen, kelders, werktuigbergingen, schuren, en woonboerderijen. 
 
Welke bouwwerkzaamheden U ook heeft, U mag bij ons altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Enkele van onze referentieprojecten en referentiewerkzaamheden kunt U elders op deze site vinden, evenals enkele foto's van deze projecten.

Specialiteit
  • Kozijnen  
  • Architect  
  • Woningen