Bouwbedrijven
A J van Hilst Bouwbedrijven in
Waalwijk
<<=Terug naar plaats Waalwijk

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VA J van Hilst Bouwbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

A J van Hilst Bouwbedrijven
Schutweg 18
5145NP Waalwijk

tel: 0416-333908

Extra informatie

Welkom bij A J van Hilst Bouwbedrijven   
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat echt van alle markten thuis is? Dan bent u bij Bouwbedrijf Van Hilst aan het juiste adres! Wij voeren grote en kleine onderhouds-, renovatie-, restauratie- en bouwwerkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijven en gemeenten. Daarbij maken onze speerpunten ambachtelijkheid en kwaliteit ons een klasse apart. Bij elk project weten wij uit te blinken in de techniek, afwerking en details. Dit maakt het eindresultaat voor u een stuk persoonlijker en specialer. 
 
Toen de heer A.J. Van Hilst in 1928 een aannemersbedrijf oprichtte, lag de nadruk nog vooral op het bouwen van huizen en het uitvoeren van onderhoud. Al snel breidden onze werkzaamheden zich uit, waardoor we vandaag de dag nog veel meer voor u kunnen betekenen! 
 
Eén van onze specialiteiten is het uitvoeren van onderhouds- en renovatiewerkzaamheden voor woningbeheerders en -corporaties. Wij kunnen echter nog veel meer. Bouwbedrijf Van Hilst heeft namelijk ook ruim 80 jaar ervaring op het gebied van nieuwbouw en verbouw van woningen en bedrijfspanden. Van het verbouwen van een badkamer tot het bouwen of restaureren van een compleet woonhuis of bedrijfspand, wij kunnen het. Bovendien staat onze 24-uurs calamiteitenservice dag en nacht voor onze klanten klaar. 
 
Wat voor project wij ook voor u realiseren, naast uw wensen staan kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid altijd voorop! 
 
Werkwijze 
 
A J van Hilst Bouwbedrijven is een echt familiebedrijf. Door de korte communicatielijnen blijven al onze klanten nauw betrokken bij de voortgang van hun projecten. Wat maakt ons verder die ‘klasse apart’? 
 
Meer dan uitvoeren 
 
A J van Hilst Bouwbedrijven is ten eerste veel meer dan slechts uitvoerder. Met grote regelmaat ontwikkelen en realiseren wij zelf complete kleinschalige nieuwbouwprojecten voor onze opdrachtgevers. Ook kunnen wij u in het voortraject van uw project al bijstaan met advies. Bovendien kunnen wij intensief samenwerken met de architect en opdrachtgever in het zogenaamde bouwteam, waardoor teleurstellingen en onverwachte kosten tijdens de uitvoering van de werkzaamheden worden voorkomen. Deze samenwerking is in het verleden meerdere malen zeer nuttig gebleken! Onze rol in uw project bepaalt u echter volledig zelf. Zo kunt u altijd de samenwerkingsvorm kiezen die het beste past bij uw organisatie en project. 
 
Alles onder één dak 
 
Bij A J van Hilst Bouwbedrijven vindt u alles onder één dak. Van verbouw en renovatie tot onderhoud, nieuwbouw en restauratie. Bovendien zijn onze werknemers stuk voor stuk ervaren vaklieden die all-round inzetbaar zijn. Dit betekent dat zij alle werkzaamheden, van timmerbewerkingen tot elektriciens- en loodgieterswerk, zelf kunnen uitvoeren. Klanten ervaren dit als zeer prettig, omdat zij in de meeste gevallen steeds met dezelfde persoon te maken hebben. Tevens werkt dit kostenbesparend omdat extra voorrijkosten worden voorkomen. 
Daarnaast beschikken wij over een goed geoutilleerde timmerfabriek. Hier kunnen we zelf verschillende bewerkingen uitvoeren, wat de klant kostbare tijd en geld bespaart. 
 
Kwaliteit staat altijd voorop 
 
Bij het uitvoeren van al onze werkzaamheden leggen wij de nadruk op kwaliteit en ambachtelijkheid. Een tevreden klant is ons einddoel. Dat doel bereiken wij door niets anders dan topkwaliteit te leveren. De ambachtelijkheid komt voort uit het timmermansverleden van ons bedrijf en uit zich in altijd nét een stukje meer oog voor afwerking en detail. Dit maakt elk project persoonlijker en meer bijzonder voor de klant. Gebouwen zijn namelijk meer dan gestapelde stenen, beton, glas en hout. Alles draait om details en gevoel, en dankzij onze ambachtelijke achtergrond blinken wij daarin uit. 
 
Duurzaamheid 
 
Tenslotte hebben wij ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het uitgangspunt bij duurzaam bouwen is dat de nadelige effecten op het milieu en de gezondheid zo klein mogelijk zijn. Daarom gebruiken wij bij onze werkzaamheden verantwoorde materialen en technieken en gaan we zuinig om met energie, water en ruimte. Maar duurzaamheid kunnen wij natuurlijk ook realiseren in het project zelf . Zo hebben wij ervaring met het installeren van duurzame installaties. Het bedrijfspand van Bouwbedrijf Van Hilst bijvoorbeeld wordt in de winter verwarmd en in de zomer gekoeld met behulp van warmtepompen. Het project heeft een voorbeeldfunctie in de Gemeente Waalwijk en heeft ons bedrijfspand tot het eerste “gasvrije” pand in de gemeente gemaakt.

Specialiteit
  • Timmerwerk  
  • Architect  
  • Badkamers  
  • Bedrijfspanden  
  • Dakkapellen  
  • Infrastructuur  
  • Timmerfabriek  
  • Vloeren  
  • Water  
  • Woningen