Bouwbedrijven
R vd Sluis Bouwbedrijven BV in
Roden
<<=Terug naar plaats Roden

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VR vd Sluis Bouwbedrijven BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
R vd Sluis Bouwbedrijven BV
Dwazziewegen 11
9301ZR Roden

tel: 050-5018028

Extra informatie

Allround bouwbedrijf   
Welkom bij R vd Sluis Bouwbedrijven BV, een allround bouwbedrijf uit Roden dat u met verschillende werkzaamheden van dienst kan zijn. Ongeacht welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren, ze hebben allemaal tenminste één ding gemeen: vakmanschap. Om u een goede indruk te geven van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, hebben wij onze diensten voor u op een rijtje gezet. 
 
Nieuwbouw 
 
Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt voeren wij nieuwbouw projecten uit. Wij bieden u hierbij een volledige service aan, want wij kunnen de nieuwbouw voor u ontwerpen, de bouwaanvraag indienen en zorgen dat de nieuwbouw wordt gerealiseerd. Samen met u streven we altijd naar een mooi en maximaal eindresultaat. 
 
Onderhoud 
 
Ondanks dat er tegenwoordig veel gewerkt wordt met onderhoudsarme producten, blijft het toch nodig om onderhoud te plegen aan woningen, kantoren en bedrijfspanden. Wij vervangen bijvoorbeeld regelmatig kozijnen, deuren, dakpannen, goten en voegwerk en doen dit voor de particuliere en zakelijke markt als ook voor woningstichtingen en verenigingen van eigenaren. 
 
Aanbouw - verbouw 
 
Wilt u uw bestaande woning een ander uiterlijk geven of is de woning inmiddels te klein geworden, dan kunnen wij u ook hierover adviseren. Er zijn vaak vele mogelijkheden om uw wensen te realiseren. Een dakkapel, tuinkamer, of het doorbreken van een muur zijn enkele voorbeelden. 
 
Renovatie - restauratie 
 
Monumentale en gedateerde panden kunnen wij enerzijds restaureren naar de oorspronkelijke staat of anderzijds renoveren zodat het voldoet aan de uitstraling en eisen van vandaag de dag. 
 
Wilt u ons inschakelen voor een van de bovenstaande klussen? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Diensten 

Vakkundigheid, zorgvuldigheid en klanttevredenheid. Dat zijn belangrijke pijlers bij het uitvoeren van onze diensten. Klantgericht werken staat centraal als wij voor u bouwen en u helpen tijdens het gehele bouwtraject. 
 
R vd Sluis BV Bouwbedrijf is een allround bouwbedrijf en heel veelzijdig in haar dienstverlening. Grofweg zijn onze diensten te verdelen in de volgende zes categorieën: 
 
  • Nieuwbouw 
  • Onderhoud 
  • Aanbouw en verbouw 
  • Renovatie en restauratie 
 
Ongeacht waarvoor u ons inschakelt, wij hebben altijd vakkundigheid, zorgvuldigheid en klanttevredenheid voorop staan.