Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Stan Wens B.V. in
Rijen
<<=Terug naar plaats Rijen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Stan Wens B.V.
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Stan Wens B.V.
Kempenbaan 14
5121 DM Rijen

tel: 0161 226441

Extra informatie

Aannemersbedrijf Stan Wens B.V. treedt op als bouwbedrijf voor nieuwbouw, uitbreiding en renovatie en het mechanisch beveiligen van woonhuizen, bedrijfspanden en andere objecten. We zijn groot genoeg om de verantwoording te dragen voor een project met meerdere woonhuizen tegelijk, maar ook klein genoeg voor de uitbouw van de woonkamer of het plaatsen van een dakkapel. En tevens al uw kleine onderhoudswerkzaamheden. Met daarbij als belangrijkste zekerheid dat wij meer doen dan alleen ‘bouwen’. Sterker nog, onze toegevoegde waarde zit in de vakkundige advisering en professionele begeleiding van onze opdrachtgevers. Dat begint bij het ontwerpen en eindigt pas vér na de oplevering. Om zeker te zijn dat u tevreden bent, voor de volle honderd procent. Een belofte die we nakomen.   
Voor al uw wensen bent u bij Stan Wens aan het goede adres. 
 
Aannemersbedrijf Stan Wens B.V. staat namelijk persoonlijk garant voor de kwaliteit van zijn werk!