Bouwbedrijven
Maasbouw Bouwbedrijven BV in
Nuenen
<<=Terug naar plaats Nuenen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy

Sellesakker 2
5674WE Nuenen

tel: 040-2838212

Extra informatie

Maasbouw Bouwbedrijven BV heeft een volwaardig dienstenpakket om van kavel tot bouw uw droomhuis te realiseren. Bovendien houdt de zorg niet op bij turn-key aflevering, want persoonlijke begeleiding en nazorg staan hoog in het vaandel bij Maasbouw. De sleutel tot succes is de persoonlijke aandacht die u krijgt. In het eerste gesprek zult u al merken dat u alles in vertrouwde handen kunt geven. Meer dan 30 jaar ervaring, vele huizen om door een ringetje te halen en tevreden klanten gingen u voor.   
En afspraak is afspraak! U krijgt de kwaliteit die is afgesproken. Uw huis wordt binnen de gestelde prijs en voor de afgesproken prijs opgeleverd. 
Het ontwerp van de architect wordt geheel volgens uw wensen vertaald in een goed doortimmerd realisatieplan. Voor de uitvoering worden de beste vakmensen ingezet, die al jaren kwalitatief hoogstaand werk voor Maasbouw leveren. Iedere stap op weg naar uw ideale huis wordt nauwkeurig met u besproken. U bent op ieder moment van alles op de hoogte. Het persoonlijke en directe contact met u is een heel belangrijk aspect van het dienstenpakket. Ook wanneer u uw eerste schreden in uw nieuwe huis heeft gezet blijft Maasbouw nazorg verlenen.