Bouwbedrijven
Klussenbedrijf Eringa in
Leek
<<=Terug naar plaats Leek

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VKlussenbedrijf Eringa
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Klussenbedrijf Eringa
Anna van Ewsumstraat 13
9351BL Leek

tel: 06 - 54752470

Extra informatie

Wilt u snel, goed en vooral volgens afspraak  uw klus geklaard hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en een groot aantal tevreden klanten zijn het klussenbedrijf voor u. 
 
Op deze website treft u enkele foto's aan van reeds voltooide projecten. De foto's laten duidelijk de kwaliteit en werkwijze van ons bedrijf zien. Uiteraard is elke opdracht maatwerk en daarom vindt u geen prijzen op de website, op de contactpagina vindt u de contactinformatie, wij bespreken het werk graag vrijblijvend met u. 
 
Wij doen onder andere 
 
- Badkamer en keuken renovatie 
- Plaatsen van deuren en ramen 
- Elektrische installatie plaatsen 
- Waterleiding en CV aanleggen 
- Wand- en vloertegels plaatsen 
- Aanbouwen van serres 
- Metsel- timmer- en sloopwerk 
- Aan- of bijbouwen van berging/schuur 
- Plaatsen van schuttingen/afscheidingen 
- Uw klus staat hier, neem contact op 
 
Over ons 
 
Op deze pagina vindt u enige informatie over ons bedrijf. Zoals u op de beginpagina al heeft kunnen lezen luisteren wij heel veel naar de klant. Daarnaast geven wij ook advies en voeren wij ons werk met de grootste precisie uit. Na ruim 15 jaar ervaring op te hebben gedaan zijn wij begin 2008 voor onszelf begonnen, met het resultaat dat we reeds vele particulieren en bedrijven tevreden hebben gesteld. 
 
Wij werken voornamelijk in de drie noordelijke provincies, maar mocht u daar niet wonen en toch geïnteresseerd zijn, neem dan eens contact met ons op, waarschijnlijk kunnen wij u toch helpen. 
 
Aanleveren van materiaal 
 
Wilt u bijvoorbeeld uw keuken of badkamer renoveren, maar heeft u totaal geen idee wat hiervoor nodig is? Geen probleem! Wij kunnen naast het werk ook het materiaal voor u regelen. Het is juist zeer interessant voor u als klant omdat wij bekend zijn bij onze leveranciers en hierdoor bijvoorbeeld korting krijgen, die kortingen rekenen we 1:1 door met de klant, direct voordeel voor u dus. 
 
Voor meer informatie over onze werkzaamheden of het aanvragen van een offerte kijkt u op deze pagina voor contact gegevens.