Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Anthonio in
Leek
<<=Terug naar plaats Leek

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Anthonio
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Anthonio
Molenwieck 3
9351 ND Leek

tel: 0594-516769

Extra informatie

Bouwbedrijf Anthonio is thuis op het terrein van grote en kleine verbouwingen, bijkeukens, uitbouwen, badkamers en dakkapellen.   
Deskundigheid, reputatie en nauwkeurige bouwplanning zijn daarbij trefwoorden binnen een bouwbedrijf dat via korte lijnen slagvaardig te werk gaat. 
 
 
 
Rob Anthonio groeide op in de omgeving van Leek en doorliep met succes de LTS in Leek en de MTS te Groningen. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn bij verscheidene bouwbedrijven als timmerman/ werkvoorbereider, besloot hij dat het tijd werd om voor zichzelf te beginnen. In mei 1998 startte Rob zijn eigen bedrijf onder de naam Klussenbedrijf Anthonio. Tijdens het eerste jaar als zelfstandig ondernemer behaalde hij zijn ondernemersdiploma (aannemersdiploma) waarna zijn zaak de huidige naam Bouwbedrijf Anthonio kreeg. 
 
Sinds de oprichting draait het bedrijf met succes. Kleine projecten worden door Rob alleen uitgevoerd en voor grote projecten werkt hij samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde onderaannnemers. De werkzaamheden zijn divers en verschillen van het plaatsen van een dakraam tot het maken van een uitbouw. 
 
Het geheim van het bedrijf zit in de vakkundigheid, nauwkeurigheid en zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden. Overleg vindt altijd rechtstreeks plaats met Rob, wat voorkomt dat er verwarrende en onduidelijke situaties ontstaan. Tijdens de projecten vindt er altijd intensief overleg met de opdrachtgevers plaats. Op deze manier is er voor alle betrokkenen sprake van een prettige en ontspannen samenwerking.