Bouwbedrijven
Mateboer Groep BV in
Kampen
<<=Terug naar plaats Kampen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VMateboer Groep BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Mateboer Groep BV
Ambachtsstraat 27
8263AJ Kampen

tel: 038-3315020

Extra informatie

Mateboer Groep BV   
Roel en Gert Mateboer voeren als derde generatie de directie over de Mateboer Groep B.V. Sinds hun overgrootvader in 1936 met het bedrijf begon, is er veel veranderd. Onze passie voor goede en duurzame kwaliteit en het oplossingsgericht meedenken met opdrachtgevers is in al die generaties onveranderd gebleven. 
 
De specialisaties van de drie tot de groep behorende werkmaatschappijen liggen op het vlak van: 
 
- Bouw 
- Projectontwikkeling 
- Milieutechniek 
 
De bedrijfsfilosofie van Mateboer is opdrachtgevers meerwaarde te bieden door onze inbreng in projecten en een transparante en duurzame relatie met hen op te bouwen. In veel gevallen worden wij in een vroeg stadium bij projecten en/of vraagstukken betrokken, waarbij onze kennis en ervaring een belangrijke inbreng is voor het realiseren van een kwalitatief hoogwaardig project binnen (eventueel) vooraf gestelde financiële kaders. 
 
Wij zijn gerenommeerd om onze grote inzet, kennis en ervaring en de passie voor ons werk van onze medewerkers, naast de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze producten en diensten. We onderscheiden ons van anderen door ook disciplines te combineren, waardoor maximale synergie ontstaat tussen de sectoren en kennisgebieden. Zo kunnen we projecten realiseren, van idee en ontwerp tot beheer en onderhoud. Daarmee ontzorgen we onze klanten en krijgen creativiteit en kennisontwikkeling alle ruimte. 
 
Opdrachten worden uitgevoerd voor lokale en provinciale overheden, woningstichtingen, bedrijven, instellingen en particulieren. 
 
De Mateboer Groep B.V. is een ISO 9001 en VCA**-gecertificeerde onderneming, is een erkend leerbedrijf en is aangesloten bij Woningborg B.V. 
 
 
Visie 
 
Onze klant staat centraal, er wordt gedacht vanuit de klant en eindgebruiker. Er is bij onze klanten in toenemende mate behoefte aan partijen die in een open en transparant samenwerkingsverband hun kennis en expertise inbrengen om complexe vraagstukken op te lossen. Door onze open en transparante houding en manier van werken, ontstaat er een vertrouwensbasis om samen met de klant tot maximale prestaties te komen. Onze projecten worden uitgevoerd in een prettige samenwerking waarbij duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Specialiteit
  • utiliteitsbouw  
  • woningbouw