Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Schoonhagen Bouw in
Hazerswoude rijndijk
<<=Terug naar plaats Hazerswoude rijndijk
Aannemersbedrijf Schoonhagen Bouw
Melkweglaan 86
2394 NG Hazerswoude rijndijk

tel: 06-55143155

Extra informatie

Schoonhagen bouw is een bouw- en aannemers bedrijf uit de regio Hazerswoude-Rijndijk die zich met name op kleinschalige nieuwbouw, verbouw en onderhoud richt. Schoonhagen bouw realiseert diverse werkzaamheden, zoals dakopbouwen, veranda’s en serre`s, dakkapellen, uitbouwen, kozijnrenovatie hout en kunststof voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.   
Wij nemen graag het werk ter plaatse op en laten u onze persoonlijke aanpak zien. Duidelijk, eerlijk, vakkundig en snel maken wij aan de hand van uw wensen en eisen een vrijblijvende offerte voor uw nieuwbouw- of verbouwproject. 
 
De creativiteit, inzet en vakkennis van ons bedrijf staan garant voor een optimaal resultaat op maat voorzien van garanties en services. 
 
Aannemersbedrijf Schoonhagen Bouw, doet het net even anders! 
 
Aannemersbedrijf Schoonhagen Bouw is opgericht in 2009 en werkt zelfstandig of in samenwerkingsverband met specialisten. Met ruim 13 jaar ervaring in montage, renovatie en onderhoud zijn wij een allround bouwbedrijf. Met onze kundige kennis en kwaliteit vertrouwen wij erop u het gewenste resultaat te kunnen leveren. 
 
Ons werkgebied is divers, zo realiseren wij nieuwbouw, dakopbouwen, aanbouwen, en kozijn renovaties. Maar ook voor het kleine kluswerk zoals glas- en inbraakschade en divers klein timmerwerk in en rondom het huis steken wij onze handen uit de mouwen. Bij grote en omvangrijkere projecten werkt Aannemersbedrijf Schoonhagen Bouw samen met diverse specialisten. Zo regelt Aannemersbedrijf Schoonhagen Bouw de bouwvergunning en het tekenwerk die nodig zijn voor sommige bouwprojecten. Maar ook alle bouwdisciplines die de ver- of nieuwbouw met zich mee brengen; de stukadoor, de loodgieter enz. Alles onder één dak snel en doeltreffend.

Specialiteit
  • Nieuwbouw 
  • Onderhoud 
  • Renovatie 
  • Dakkapellen 
  • Kozijnen