Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Bos en Vrijhof B.V. in
Harderwijk
<<=Terug naar plaats Harderwijk

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Bos en Vrijhof B.V.
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Aannemersbedrijf Bos en Vrijhof B.V.
Snippendalseweg 8
3849 NE Harderwijk

tel: 0341 - 413532

Extra informatie

Ons bedrijf is gevestigd in Hierden bij Harderwijk, in het hart van Nederland. Sinds onze start in 1978 hebben wij getoond deskundig, contactueel en flexibel te kunnen inspelen op vrijwel elke bouwkundige uitdaging.   
Wij realiseerden reeds zeer uiteenlopende projecten in utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en onderhoud, met hoge kwaliteitsbeoordelingen door opdrachtgevers en ook de vereniging Eigen Huis. 
 
Onze ervaren vakmensen hebben liefde voor hun werk en brengen hun vakmanschap graag over aan jongeren. Wij zijn een erkend leerbedrijf. 
 
Ook u kunt op ons rekenen: vanaf uw eerste idee tot en met de oplevering van uw project denken wij met u mee en werken wij graag met u samen naar het door u gewenste resultaat. 
 
Kortom, wij realiseren graag de ruimte die bij u past.