Bouwbedrijven
van der Heijden Bouwbedrijven B.V. in
Hapert
<<=Terug naar plaats Hapert

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
Vvan der Heijden Bouwbedrijven B.V.
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
van der Heijden Bouwbedrijven B.V.
Abdijstraat 2a
5527BD Hapert

tel: (0497) - 330040

Extra informatie

van der Heijden Bouwbedrijven B.V. is een dynamisch bedrijf dat met circa 10 vakbekwame werknemers voornamelijk werkzaam is in de particulieren sector. Ons werkgebied is vooral gericht op zuidoost Brabant (de Kempen).   
van der Heijden Bouwbedrijven B.V. (opgericht in 1995) heeft zich doorontwikkeld uit een gespecialiseerd metselbedrijf. Hierdoor hebben wij inmiddels al 25 jaar bouwervaring. Door deze jaren heen hebben wij een betrouwbare kring van relaties en onderaannemers opgebouwd. 
 
De lijnen binnen van der Heijden Bouwbedrijven B.V. zijn kort en overzichtelijk. Iedereen kent zijn taken en verantwoordelijkheden. Hierdoor is er een constante bewaking van prijs en kwaliteit. 
 
Het bouwbedrijf is gespecialiseerd in de volgende disciplines: 
 
  • nieuwbouw 
  • utiliteitswerken 
  • verbouwingen 
  • renovatie 
 
Door hoge kwaliteit te leveren tegen een concurrerende prijs wisten reeds velen de weg naar Bouwbedrijf van der Heijden te vinden.