Bouwbedrijven
Triobouw Bouwbedrijven BV in
Haarlem
<<=Terug naar plaats Haarlem

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VTriobouw Bouwbedrijven BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Triobouw Bouwbedrijven BV
Hulswitweg 15
2031BG Haarlem

tel: 023-5314514

Extra informatie

Over Triobouw Bouwbedrijven BV   
Bedrijfsprofiel 
 
Triobouw Bouwbedrijven BV is al meer dan 30 jaar werkzaam in Haarlem en omgeving. De afgelopen jaren is houtskeletbouw, het prefabriceren en het plaatsen van dakopbouwen uitgegroeid tot een specialisme, maar ook de traditionele bouw maakt onderdeel uit van onze werkzaamheden. Particulieren, maar ook diverse instellingen waaronder kinderdagverblijven, verzorgingstehuizen en woningbouwverenigingen maken gebruik van de diensten van Aannemersbedrijf Triobouw B.V. 
 
Het bedrijfspand ligt aan de Hulswitweg 15 te Haarlem. Kantoor en werkplaats zijn hier ondergebracht. 
 
Triobouw Bouwbedrijven BV is lid van Bouwend Nederland (voorheen Bouwned/NVOB) de grootste vereniging van bouw- en infrabedrijven in Nederland. 
 
Particulieren 
 
Op de particuliere markt is Triobouw Bouwbedrijven BV actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoudswerkzaamheden. Particulieren komen onder andere bij Triobouw B.V. voor het laten plaatsen van dakopbouwen en aanbouwen, voor het laten verbouwen van hun gehele woning, maar ook voor het laten uitvoeren van kleinere werkzaamheden zoals het vervangen van kozijnen of het laten plaatsen van een dakkapel.  
 
Indien u voor uw voorgenomen bouwplannen een bouwvergunning nodig heeft kan Triobouw deze ook voor u verzorgen. 
 
Triobouw Bouwbedrijven BV is aangesloten bij BouwGarant en biedt de particulier de mogelijkheid tot het afsluiten van de VerBOUWgarantie.  
 
Dakopbouwen en houtskeletbouw 
 
Triobouw is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van geprefabriceerde dakopbouwen volgens de Houtskeletbouw methode, oftewel: het plaatsen van een extra verdieping op een bestaande woning. In onze werkplaats wordt een dakopbouw in afzonderlijke elementen gemaakt (hierin zijn vaak de kozijnen al gemonteerd) en daarna worden de elementen als bouwpakket naar de bouwplaats vervoerd. Het plaatsen van een opbouw duurt, afhankelijk van de vorm en grootte van de opbouw n tot twee dagen. De opbouw is daarna wind- en waterdicht. In de daarop volgende twee tot drie weken wordt de opbouw aan de buitenzijde verder afgewerkt. Te denken valt hierbij aan het monteren van gevelbekleding, het leggen van dakpannen, etc. Na afronding van de werkzaamheden aan de buitenzijde volgt vaak ook het verder afwerken van de binnenzijde van de opbouw: isoleren en afwerken van de wanden, plaatsen van scheidingswanden, aanleggen van elektra en cv-installatie, enz. 
 
Instellingen en bedrijven 
 
Van een aantal instellingen en bedrijven in Haarlem, Heemstede en Amsterdam is Aannemersbedrijf Triobouw de vaste huisaannemer. Het gaat dan om bejaarden-, en verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven en woningbouwverenigingen. De uit te voeren werkzaamheden zijn heel divers: van het vervangen van een slot tot het verbouwen van een complete afdeling.

Specialiteit
  • Dakbedekking  
  • Metselwerk  
  • Schilderwerk  
  • Vloer  
  • Balkon  
  • Bouwvergunning  
  • Deuren  
  • Fundering  
  • Kantoor  
  • Vloeren