Bouwbedrijven
Den Hartog en Mes Bouwbedrijven in
Gouderak
<<=Terug naar plaats Gouderak

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VDen Hartog en Mes Bouwbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy




Den Hartog en Mes Bouwbedrijven
Smitsstraat 12
2831AG Gouderak

tel: 0182-378994

Extra informatie

Aannemers Den Hartog en Mes uit Gouderak renoveren uw huis   
De afwisseling, leuke en mooie dingen maken, mensen blij maken met solide vakwerk: dát is waar wij, aannemers Den Hartog en Mes, zo van houden. Gezamenlijk hebben wij al meer dan 57 jaar ervaring in de bouw. 
 
We leerden elkaar kennen toen we voor dezelfde aannemers werkten. In 2000 besloten we samen verder te gaan als Den Hartog en Mes Bouwbedrijven. 
 
Samen realiseren wij nu al 15 jaar met veel plezier bouwprojecten in regio Krimpenerwaard. 
 
De ene keer plaatsen we een dakkapel of bouwen we een kamer uit, de andere keer betimmeren we een schip of voeren we een complete renovatie uit. De diversiteit van onze werkzaamheden maakt ons werk zo leuk. 
 
Daarnaast is er natuurlijk het contact met klanten. Klantgericht zijn en persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk.  
 
Omdat wij meestal met z’n tweeën werken heeft u altijd twee bekende gezichten in huis. Bij een grote klus schakelen we, in overleg met u, enkele van onze partners in om u nog beter van dienst te zijn. Wij werken veel voor families, die ons weer kennen van mond-tot-mondreclame: mensen die ons aanraden aan hun vrienden nadat wij een mooie klus voor hen geklaard hebben. 
 
Wij voeren alles uit op het gebied van bouw- en renovatiewerkzaamheden. Soms worden wij gevraagd voor bijzondere projecten, zoals het ombouwen van een oud vrachtschip tot een woonschip. Daar zijn we nog steeds trots op, maar met evenveel liefde plaatsen wij een tussenwandje.

Specialiteit
  • Kozijnen  
  • Serre  
  • Dakkapellen  
  • Terras