Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Gerrits BV in
Gendt
<<=Terug naar plaats Gendt

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Gerrits BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Gerrits BV
Markt 16
6691BK Gendt

tel: 0481-421425

Extra informatie

Aannemersbedrijf Gerrits BV is een veelzijdige onderneming. Voor elk denkbaar project kunt u bij ons terecht. Hieronder een opsomming van waar we goed in zijn:   
  • Verbouwingen 
  • Renoveren 
  • Projectbouw 
  • Woningbouw 
  • Utiliteitsbouw 
  • Aanbouw 
  • Kleinere klussen 
 
In feite deinzen we voor geen enkele klus terug. Ook de voorbereidingen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Daar horen ook het opstellen van bouwtekeningen en het aanvragen van de vereiste vergunningen bij. 
 
Wat kan een bouwteam voor u betekenen? 
 
Werken in een bouwteam leidt tot een betere samenwerking met de opdrachtgever. We zitten al in een vroeg stadium met alle partijen aan tafel. Denk aan de gemeente, installateurs, de constructeur en eventueel andere deskundigen. Alle partijen schuiven hun deskundigheid en ervaring naar voren met het oog op een zo goed mogelijk eindresultaat. Aannemersbedrijf Gerrits verzorgt in dit traject het tekenwerk, aanvraag van de bouwvergunning(en), constructieberekeningen, de coördinatie en natuurlijk de uitvoering. We hebben veel ervaring met bouwteams. In combinatie met onze kennis van ontwikkelen, materialen en bouwen maakt dit ons een betrouwbare en competente bouwteampartner. 
 
De voordelen voor de opdrachtgever 
 
Dit is onder andere een scherpe, vast prijs. Omdat in een vroeg stadia alle wensen worden uitgewerkt en alle mogelijke opties zijn bekeken, zal er tijdens de uitvoering nauwelijks meerwerk ontstaan. Dit betekent dat de opdrachtgever veel minder risico loopt op onaangename verrassingen. Daarnaast is er één aanspreekpunt. Mochten er tijdens de bouw wijzigingen optreden, dan kunnen alle partijen daar meteen op inspringen. 
 
Het traject 
 
Wij zullen eerst met de opdrachtgever de plannen bespreken. Na overleg met de gemeente is duidelijk wat daadwerkelijk kan en mag. Vervolgens wordt een schetsontwerp gemaakt waarin de eisen van de opdrachtgever zijn verwerkt. Na de controle met de opdrachtgever worden de installateurs meegenomen om de eisen en wensen van de opdrachtgever in de tekening te verwerken. In deze fase kan een voorlopige raming worden gemaakt van de bouwkosten. Ook zal er in dit stadium worden gekeken naar mogelijke problemen. Deze zullen dan meteen worden verholpen om tijdens de bouw geen vertraging op te lopen. Nu wordt het definitieve plan uitgewerkt en de vergunning aangevraagd bij de gemeente. Tegelijkertijd krijgt de opdrachtgever de definitieve offerte overhandigd. Mochten de kosten hoger zijn dan verwacht, dan is het makkelijk om in een bouwteam te bezuinigen. Wij dragen alternatieven aan, maar blijven letten op de kwaliteit.