Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf H Janssen & Znn BV in
Eygelshoven
<<=Terug naar plaats Eygelshoven

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf H Janssen & Znn BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf H Janssen & Znn BV
Nievelsteenstraat 20
6471CB Eygelshoven

tel: 045-5413908

Extra informatie

H. Janssen en Zonen B.V. is gespecialiseerd in grondverzet en –transport en sloopwerken. Wij werken zowel in opdracht als in eigen beheer en zijn in staat professionele services te leveren met integraal aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Wij werken hoofdzakelijk in de Euregio, voor overheden en woningbouwverenigingen, opdrachtgevers uit de grond-, weg- en waterbouwsector (GWW), gemeentes, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, instellingen, industrie en particulieren.   
Tot onze kernactiviteiten behoren: 
 
  • grondverzet en –transport (zand, grind, teelaarde) 
  • sloopwerkzaamheden 
  • bestratingen en rioleringen 
  • verhuur (afzetcontainers, graafmachines, vrachtauto’s) 
 
Deze activiteiten zijn ondergebracht in twee zusterondernemingen: Aannemersbedrijf Grondverzet en Transport H. Janssen en Zonen B.V. en Sloopwerken en Recycling H. Janssen en Zonen B.V. Onze referentieprojecten schetsen een goed beeld van de aard en de omvang van de projecten die wij kunnen realiseren. 
 
Begonnen als loonbedrijf, is H. Janssen en Zonen B.V. in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een middelgroot familiebedrijf met ca. 18 werknemers en een uitgebreid machine- en wagenpark. Wij zijn gevestigd op industrieterrein De Locht in Kerkrade en industrieterrein Julia in Eijgelshoven, waar we beschikken over een eigen werkplaats en een terrein van 12.500 m2, voor de op- en overslag en het bewerken en sorteren van grond- en bouwstoffen en bouw- en sloopafval. 
 
H. Janssen en Zonen B.V. beschikt over de certificeringen BRL SVMS-007 en VCA*, ook beschikt al ons personeel over een certificaat asbestherkenning. 
 
H. Janssen en Zonen B.V. heeft de capaciteit en deskundigheid in huis om alle soorten grondverzet- en sloopprojecten aan te nemen. Overheden en woningbouwverenigingen, opdrachtgevers uit de grond-, weg- en waterbouwsector, gemeentes, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, instellingen, industrie en particulieren vertrouwen projecten geheel of gedeeltelijk aan ons toe en profiteren daarbij van onze jarenlange ervaring en knowhow. 
 
Onze kracht schuilt in de gecombineerde inzet van de juiste machines, ervaren machinisten en vakbekwame uitvoerders, waardoor kwaliteit en snelheid te allen tijde zijn gegarandeerd. Ieder project wordt kortom op tijd en binnen budget opgeleverd – ook de complexere projecten en klussen die onder tijddruk staan. 
 
Ons trackrecord varieert van het uitgraven van bouwputten, inritten en parkeerplaatsen tot complete wegen en bedrijfsterreinen, en van de sloop van een aanbouw tot complete flats en fabriekshallen. Projecten die we stuk voor stuk naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers hebben opgeleverd.