Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Geveke Bouw BV in
Eelde
<<=Terug naar plaats Eelde

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Geveke Bouw BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Geveke Bouw BV
Machlaan 35
9761TK Eelde

tel: 050-5334777

Extra informatie

Geveke Bouw & Ontwikkeling: ervaring van decennia, techniek van morgen   
Ieder bouwproject vraagt om solide ondersteuning. Begeleiding die staat als een huis. Geveke biedt deze kwaliteiten. In de loop van de jaren is Geveke medeverantwoordelijk en beeldbepalend geweest bij de bouw van talloze projecten in het noorden. Van kantoren tot woningbouwprojecten tot aan grootschalige renovatieprojecten. 
 
Onze reputatie houden wij hoog door vakmanschap te combineren met de modernste technieken. Door ons al vroeg in het traject mee te laten denken, kunt u meeprofiteren van onze kennis en ervaring. Met als resultaat een succesvol project. 
 
De uitvoerende werkzaamheden van Geveke zijn regionaal verspreid over drie vestigingen: Eelde, Groningen en Heerenveen en een dependance in Delfzijl. Het hoofdkantoor is eveneens gevestigd te Eelde, alwaar de directie en de stafdiensten zijn gehuisvest. 
 
De vakgebieden van Geveke: 
 
Projectontwikkeling – Woningbouw – Utiliteitsbouw – Renovatie – Verbouw & Onderhoud – Industriebouw – Agrarische bouw. 
 
 
Ontwikkeling 
 
Geveke Bouw & Ontwikkeling houdt zich sinds jaar en dag bezig met het ontwikkelen van vastgoed. Wij zijn trots op wat wij in al die jaren hebben mogen ontwikkelen! 
 
Het ontwerpen en realiseren van zowel prachtige gebouwen als ook de ontwikkeling van een enkele woning tot en met prachtige geheel nieuwe wijken. De vele dromen die wij hebben kunnen verwezenlijken voor zowel particuliere als bedrijfsmatige opdrachtgevers. Geveke Bouw & Ontwikkeling ontwikkelt voor iedereen! 
 
Ontwikkelen kan alleen door eerst goed te luisteren. Goed luisteren wat mensen willen en dat vervolgens gewoon bouwen. Dat doen we vooral in het noorden van Nederland. Daar komen we zelf vandaan. Wij kennen de mensen daar goed. We weten wat de mensen zoeken in en om het huis. Ons prijsniveau en de bewezen kwaliteit hebben geleid tot succesvolle ontwikkelingen in de markt. Hier leidt de samenwerking met het bouwbedrijf en de doorontwikkelde bouwconcepten tot een onnavolgbare prijs/prestatieverhouding voor elk marktsetment. En we hebben letterlijk en figuurlijk nog de ruimte voor nieuwe dingen. Ieder project dat we ontwikkelen is anders. Van buiten maar vooral van binnen. Wilt u uw keuken aan de straatkant of wilt u daar juist de huiskamer zien. Met Geveke kunt u alle kanten op. 
 
Vraagstukken 
 
Wij ontwikkelen en realiseren woon- en landschapprojecten samen met gemeenten en corporaties. Wij kunnen als geen ander onalledaagse vraagstukken binnen ingewikkelde bouwoperaties oplossen. En we creeren nieuwe kansen voor de natuur. Dat klinkt vreemd voor een ontwikkelaar, maar wanneer u zich realiseert dat mensen graag bij groen en water willen wonen, dan is het in feite logisch om eerst groen en water te realsieren voordat we gaan bouwen. 
 
Behalve woningen hebben wij ook bedrijfspanden en een aantal multifunctionele centra op onze naam staan. Het gaat hier dan vaak om de ontwikkeling van bijvoorbeeld een sporthal, zwembad, school, peuterspeelzaal, bibliotheek en winkels, eventueel in combinatie met woningbouw. 
 
 
Visie op MVO 
 
MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN 
 
Visie 
 
Toekomst gericht ondernemen betekent voor ons niet alleen kwalitatief goede eindproducten produceren, maar ook duidelijk maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Duurzaamheid is hierin gemeengoed geworden. 
 
Kantoor Nijestee 
 
De kern van maatschappelijk verantwoord ondernemen ligt bij Geveke in de balans tussen de drie ‘P’s: People (medewerkers, opdrachtgevers, stakeholders), Profit (financieel gezonde bedrijfvoering) en Planet (omgeving, milieu). 
 
We streven vanzelfsprekend naar rendement, maar houden daarbij rekening met de effecten van onze activiteiten op het milieu. We blijven ons richten op de menselijke aspecten binnen en buiten onze organisatie, maar verliezen daarbij de ruimtelijke kwaliteit en de leefbaarheid in wijken en buurten niet uit het oog, als bijdrage aan een duurzame toekomst. 
 
Het is essentieel dat onze opdrachtgevers vertrouwen stellen in onze onderneming en dat wij voldoen aan hun verwachtingen en die waar mogelijk overtreffen. Wij werken samen met onze opdrachtgevers en ondersteunen hen bij het ontwikkelen van duurzame oplossingen. 
 
FSC- en PEFC certificering 
 
Geveke is in het bezit van het FSC- en PEFC-certificaat. Beide certificaten zijn een boscertificeringsysteem met daaraan gekoppeld een keurmerk. Met dit keurmerk toont Geveke aan dat hout wordt verwerkt en/of gebruiken dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Dit betekent dat Geveke per project bepaalt (voorgeschreven vanuit bestek of in onderhandeling met opdrachtgever) welke onderdelen gemaakt zullen worden uit FSC- en PEFC-hout. 
 
Veiligheid, lerende omgeving 
 
Onze medewerkers zijn ons menselijk kapitaal. Zij zorgen voor continuïteit en ontwikkeling van de onderneming. Zeker in een bouwbedrijf zijn veiligheid en het welzijn van medewerkers een dagelijkse zorg. 
 
Geveke heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij met een KAM-systeem (Kwaliteit, Arbo en Milieu) dat jaarlijks wordt getoetst door middel van audits. Onderdeel van het KAM-systeem is het effectief kunnen reageren op calamiteiten en een goede organisatie van de bedrijfshulpverlening. Onze KAM-manager controleert de werkomstandigheden op kantoor, maar vooral ook op de bouwplaatsen. Daarnaast voldoet ons veiligheidssysteem aan de norm VGM Checklist Aannemers** en is Geveke naast VCA** ook VCA Petrochemie gecertificeerd. Dit laatste certificaat is van toepassing voor projecten op het chemiepark te Delfzijl. 
 
Door de aard van onze werkzaamheden hebben wij een direct effect op de omgeving en op de mensen in de buurt. Wij nemen een proactief standpunt in om verzekerd te zijn dat ons werk zo min mogelijk overlast veroorzaakt. 
 
Binnen onze organisatie stellen we hoge eisen aan elkaars kwaliteit en professionaliteit. We helpen onze medewerkers bij het verbeteren van hun vaardigheden en bieden hun mogelijkheden om hun loopbaan- en ontwikkelingswensen te realiseren. 
 
Wij houden van ons vak. Om jongeren te stimuleren te kiezen voor een baan in de bouw geven we voorlichting op basisscholen en vinden leerlingen, stagiaires en afstudeerders een stageplaats binnen ons bedrijf. 
 
Geveke beschikt over de erkenning van leermeesterbedrijf. Wij hebben meerdere vakmensen die in het bezit zijn van het diploma leermeester. Ook hebben onze (hoofd)uitvoerders ruime ervaring om individuele leerlingen te begeleiden op de bouwplaats. 
 
Integriteit 
 
Binnen Geveke is de bedrijfscode van kracht, zoals opgenomen in het register van de SBIB (Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid). Met deze bedrijfscode wordt duidelijk gemaakt dat Geveke op een integere, transparante en maatschappelijk verantwoorde manier zaken doet. 
 
Duurzaamheid 
 
Energiezuinige omgeving. De wereld om ons heen inspireert ons om te innoveren. Om nieuwe energiebronnen te benutten waarmee de CO2-uitstoot kan worden gereduceerd. We zijn scherp op nieuwe trends en toepassingen. De door Geveke ontwikkelde concepten op het gebied van woningbouw, zorg en renovatie lopen op deze ontwikkelingen vooruit en worden voortdurend aangepast. Op eigen initiatief of samen met professionele partijen, streven we energiezuinige gebouwen te ontwikkelen, te bouwen, te renoveren of te beheren met materialen en productiemiddelen die onze leefomgeving het minst belasten. 
 
Maatschappelijk betrokken 
 
Onze organisatie staat midden in de samenleving en wil maatschappelijke betrokkenheid tonen door doelen te steunen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Wij ondersteunen maatschappelijke instellingen, culturele initiatieven en sport-activiteiten, voor zover dit bedrijfseconomisch verantwoord is.

Specialiteit
  • Woningbouw