Bouwbedrijven
Richard Bakker Bouw in
Den oever
<<=Terug naar plaats Den oever

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VRichard Bakker Bouw
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Richard Bakker Bouw
Bakkerstraat 3
1779 CH Den oever

tel: 0227-712210

Extra informatie

De bouwexpert   
Al sinds 1997 verzorgd Richard Bakker Bouw verbouwingen door heel Noord-Holland. Hierbij moet u onder andere denken aan garages, erkers, VELUX dakvensters, dakkapellen en dakopbouwen. Alles om uw woning te vergroten. Maar ook voor onderhoudswerkzaamheden zoals het vervangen van kozijnen, ramen en deuren. Ook interne bouwingen zoals toiletten en het plaatsen van keukens behoren tot de mogelijkheden. Kortom alles wat met uw huis te maken heeft.  
 
Ook voor kamer en suite kasten en deuren, houten meubelen en uw interieur bent u bij ons op het juiste adres. Ga naar de website van 'Made by RB' voor meer informatie. 
 
Uitgebreide service 
 
Dit aannemersbedrijf kan uw gehele verbouwing verzorgen vanaf de tekentafel tot en met de oplevering. Een goede samenwerking met bekwame loodgieters, metselaars, schilders, etc. zorgt voor een optimaal resultaat. 
 
Wij bouwen o.a. uw dakkapel naar uw eigen wensen en het is mogelijk deze in de werkplaats te maken en in één dag volledig waterdicht te plaatsen.  
 
Authentieke stijlen 
 
Voor oude woningen zijn de kozijnen te vervangen door authentieke kozijnen zoals bij de stijl van uw woning past, desgewenst voorzien van glas in lood, met de eisen van deze tijd, zoals inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens politiekeurmerk en dubbele (isolerende HR++) beglazing.  
 
Ook hebben wij ervaring met leemstuc Dit stucwerk is te verkrijgen in diverse natuurlijke tinten.  
 
Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.