Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Hennie van Boven bv in
Den dungen
<<=Terug naar plaats Den dungen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Hennie van Boven bv
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Hennie van Boven bv
Flaas 6
5275 HH Den dungen

tel: 073 5941600

Extra informatie

Sinds de oprichting in 1991 houdt ons bedrijf Aannemersbedrijf Hennie van Boven bv zich bezig met het verzorgen en uitvoeren van bouwprojecten voor Particulieren en Bedrijven  Wij zijn werkzaam in de woningbouw, nieuwbouw, verbouw, renovatie en utiliteitsbouw. 
 
Werkzaamheden van ruwbouw tot sleutelklare projecten worden op een correcte manier in goed overleg met de opdrachtgever of directievoerende uitgevoerd. 
Wij onderscheiden ons door een zeer directe no nonsens aanpak, snelheid van werken, kwaliteit en zeker niet onbelangrijk een prettige sfeer/omgang gedurende het gehele bouwtraject. 
 
Aannemersbedrijf Hennie van Boven bv is gevestigd aan de Flaas 6 5275 HH Den Dungen. Telefoon: 073 5941600 Fax: 073 5943220  
 
Als lid van Bouwend Nederland alsmede de mogelijkheid te (ver)bouwen onder bouwgarant, zijn wij een goede partner om samen te bouwen.