Bouwbedrijven
Vlassak Aannemingsmaatschappij BV in
Budel
<<=Terug naar plaats Budel

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VVlassak Aannemingsmaatschappij BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Vlassak Aannemingsmaatschappij BV
't Inne 14
6021DA Budel

tel: 0495-491229

Extra informatie

Bouwen is ons vak, al meer dan 75 jaar. Wat door onze voorouders in gang is gezet, hebben wij in de loop der jaren verder uitgebouwd. Met als resultaat een gezonde, dynamische onderneming, van vele markten thuis in alles wat met bouwen te maken heeft.   
Opdrachtgevers in het hele land weten ons te vinden, of het nu gaat om seriematige woningbouw, onderhoud, renovatie, prefab betonelementen, kozijnen of bouwmaterialen t.b.v. de particuliere bouwer. 
 
Op onze website kunt u nader kennis maken met ons bedrijf. We hopen u hiermee een goede indruk te geven van ons bedrijf. Een bedrijf dat meegaat in de ontwikkelingen die plaatsvinden in de bouw van woningen, utiliteitsbouw, renovatie, onderhoud, fabricage van prefab betonelementen of prefab metselwerk. 
 
Wij denken onze opdrachtgevers op een breed terrein van dienst te kunnen zijn. Hopelijk ervaart u dat ook zo en we spreken de hoop uit dat onze manier van denken en werken de basis zal zijn voor een langdurige samenwerking op tal van gebieden.