Bouwbedrijven
Geerdink Bouwbedrijven BV in
Brielle
<<=Terug naar plaats Brielle

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VGeerdink Bouwbedrijven BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Geerdink Bouwbedrijven BV
Seggeweg 13
3237MK Brielle

tel: 088 4511010

Extra informatie

Voor elk project in industrie-, beton- en utiliteitsbouw is Geerdink Aannemersbedrijf de ideale partij. Geerdink biedt een oplossing op maat. Vanaf concept, ontwikkeling en uitvoering tot en met het onderhoud. Zij streven naar een hechte en duurzame relatie, met de nadruk op samenwerking, wederzijds vertrouwen en resultaat.   
Geerdink heeft een rijke historie, die terug gaat tot 1905. Hoe bijzonder ook, zij hebben het gebouwd. Tegenwoordig opereert Geerdink vanuit een eigen, centraal gelegen vestiging in Zwijndrecht. Het werkveld bestrijkt het hele terrein van grootschalige nieuwbouw, renovatie, verbouwingen, revitalisatie en onderhoud. Met name voor opdrachten in een industriële omgeving is Geerdink perfect toegerust. 
 
Niet alleen onze historie speelt een grote rol bij Geerdink. We zijn juist zo ver gekomen door de kunde om vanuit een heldere visie vooruit te denken. En die toekomstvisie is gebouwd op drie peilers: Veiligheid, Kwaliteit en Betrokkenheid. Het rendement zit daarom ook juist in het leveren van de combinatie van deze drie onmisbare drijfveren. Geen van deze drijfveren kan zonder de anderen: en daarvan zijn we ons erg bewust.