Bouwbedrijven
Frans Balemans Bouwbedrijven in
Breda
<<=Terug naar plaats Breda

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VFrans Balemans Bouwbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Frans Balemans Bouwbedrijven
Zinkstraat 63
4823AC Breda

tel: 076-5420400

Extra informatie

Frans Balemans Bouwbedrijven is opgericht in 1989 door Frans Balemans, sinds 1973 reeds actief als bouwbedrijf als mede-grondlegger van Bouwbedrijf Balemans b.v. te Breda. Inmiddels is sinds 2008 Frans opgevolgd door jongste zoon Sjoerd Balemans.   
Op de locatie aan de Zinkstraat begon Frans met een zestal werknemers te werken aan een nieuwe bouworganisatie. Destijds bestonden de activiteiten al uit nieuwbouw, verbouw, renovatie, vooral gericht op de particuliere markt. In de jaren die volgden bleek dat door de manier van detailleren en aandacht voor het ambacht de markt voor restauratieprojecten zich tevens opende voor het bedrijf. 
 
Hierdoor is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende speler op het gebied van boerderijverbouwingen variërend van de woningen op zich tot de opstallen op de verscheidene erven rondom Breda en randgemeenten. 
 
Menig monument is door ons opgeknapt, leuk hierbij is de toenemende variëteit in functies / bestemmingen voor de opstallen. 
 
Door deze bekendheid op het restauratievlak willen mensen weleens vergeten dat wij alle takken van sport, ook anno 2012, bedrijven. Dakkapellen, aanbouwen, keukenverbouwingen, totaalrenovaties, nieuwbouw, interieurwerken verzorgen wij graag voor onze klanten. 
 
Wij hopen dan ook dat onze website een goed kijkje oplevert in onze keuken met zijn veelzijdigheid. 
 
We wensen u veel kijkplezier 
Vriendelijke groet, 
 
Sjoerd Balemans en medewerkers 
Aannemer Frans Balemans b.v.