Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Smit in
Bovenkarspel
<<=Terug naar plaats Bovenkarspel

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Smit
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Smit
Klaas Laanstraat 36
1611 BL Bovenkarspel

tel: 0228-513112

Extra informatie

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:   
  • Nieuwbouw 
  • Totale woningrenovaties 
  • Op- en aanbouwen zoals dakkapellen 
  • Het plaatsen van nieuwe kozijnen, ramen en deuren 
 
Uiteraard kunt u óók voor alle binnenwerkzaamheden bij Aannemersbedrijf Smit terecht. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe indeling tbv inloopkasten, kastwanden,badkamers en keukens. Onderhoud voor iedere woningbezitter, particulier, bedrijf, instelling, vereniging van eigenaren. Tevens verzorgen wij de tekeningen en de bouwaanvraag. Kortom ieder die zijn onderhoud,verbouw of nieuwbouw door professionele vakmensen uit wil laten voeren. 
Uw opdracht is bij Aannemersbedrijf Smit in goede handen. Wij zijn aangesloten bij stichting keurmerk kwaliteitsvakman link kwaliteitsvakman

Diensten 

Bouwbedrijf Smit richt zich op o.a. 
 
Verbouw 
 
Het verbouwen of aanpassen van uw woning, winkel of kantoor. 
 
Nieuwbouw 
 
Uitbreidingen van bestaande ruimten voor bedrijven en particulieren. 
 
Renovatie 
 
Bestaande constructies en interieur herstellen of vernieuwen. Het plaatsen van zowel hardhouten kozijnen als kunststof kozijnen. Door samenwerking met gerenomeerde bedrijven kunnen wij zowel kleine als grotere projecten onder handen nemen waarbij het voordeel is dat u als klant met 1 aanspreekpunt te maken heeft. Wij werken met eersteklas materialen zodat we ook gegarandeerd werk kunnen leveren. 
 
Bedrijven 
 
Wij hebben ervaring met het inbouwen en inrichten van kantoren. wilt u uw inrichting veranderen, vergroten of bijvoorbeeld extra sanitaire voorzieningen aanbrengen dan kunnen wij dit aan de hand van uw wensen in kaart brengen en u een gedegen offerte doen toekomen. 
 
Klein werk 
 
Mocht er een kozijn vervangen worden of het vernieuwen van de goten, met andere woorden; het kleine werk, dan kunt u ook altijd bellen. Een prijsopgaaf is dan ook snel gemaakt, vrijblijvend uiteraard.