Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Blokzijl in
Blijham
<<=Terug naar plaats Blijham

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Blokzijl
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Aannemersbedrijf Blokzijl
Hoofdweg 154
9697NR Blijham

tel: 0597-561225

Extra informatie

Aannemersbedrijf Blokzijl is uw partner in de bouw als het gaat om restauratie, houtskeletbouw, particuliere bouw, utiliteitsbouw, onderhoud, verbouw en renovatie. Op deze website hoopt Aannemersbedrijf Blokzijl u een duidelijk beeld te geven van haar activiteiten en de projecten die Aannemersbedrijf Blokzijl in de loop van de tijd heeft uitgevoerd.   
Mocht u vragen hebben of contact met ons willen opnemen, klik dan hier om naar de contactpagina te gaan. 
 
Rest ons te zeggen: 
 
Aannemersbedrijf Blokzijl.....uw partner in de bouw 
 
Aannemersbedrijf Blokzijl is gevestigd in Blijham, Groningen. Het werkgebied van Bouwbedrijf W.H. Blokzijl omvat de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Bouwbedrijf W.H. Blokzijl is gespecialiseerd in restauratie, (nieuw) bouw, verbouw, renovatie, houtskeletbouw, particuliere bouw en utiliteitsbouw. De kwaliteit van het werk is daarbij het belangrijkste uitgangspunt.  
 
Dat het leveren van vakwerk voor het bedrijf niet zomaar een frase is, bewijzen de vele restauratie-opdrachten die het bedrijf regelmatig worden gegund. Eigenaars en beheerders van monumenten stellen nu eenmaal hoge eisen aan de in te zetten bouwondernemingen, waarbij vooral ook de ambachtelijke aspecten zwaar wegen. Dat neemt echter niet weg dat bouwbedrijf W.H. Blokzijl ook goed op de hoogte is van meer geavanceerde technieken en ook seriematige projecten naar goed behoren kan uitvoeren.

Specialiteit
  • Houtskeletbouw