Bouwbedrijven
Aannemersbedrijf Gebr. de Ronde bv in
Beusichem
<<=Terug naar plaats Beusichem

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van bouwbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de bouwbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Gebr. de Ronde bv
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Gebr. de Ronde bv
Speulmanweg 10
4112 NA Beusichem

tel: 0345 - 501770

Extra informatie

Aannemersbedrijf Gebr. de Ronde bv is een veelzijdig aannemersbedrijf op het gebied van groenvoorziening, cultuurtechniek en Grond-, Weg- en Waterbouw gevestigd te Beusichem. De centrale ligging van Beusichem, in het westen van de Betuwe, biedt de mogelijkheid efficiënt te werken door een groot deel van Nederland.   
Als een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers verzorgen wij uiteenlopende projecten en opdrachten voor regionale overheden als gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat. Bedrijven, zorginstanties en verenigingen rekenen wij eveneens tot onze tevreden klanten. En ook particulieren maken dankbaar gebruik van onze diensten. 
 
Aannemersbedrijf Gebr. de Ronde bv is gevestigd in het rustieke dorpje Beusichem binnen de gemeente Buren. De centrale ligging in het westen van de Betuwe, tussen Culemborg en Tiel, biedt de mogelijkheid efficiënt te werken door een groot deel van Nederland. 
 
In 1955 gestart als fruitteler heeft Gebr. de Ronde, na een snelle uitbreiding van werkzaamheden in de zestiger jaren van de vorige eeuw, een degelijke reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van: 
 
- wegenonderhoud 
- cultuurtechniek 
- groenvoorzieningen 
- straatwerken. 
 
Binnen onze relatief kleine organisatie met ca. 25 medewerkers werken wij met "korte lijnen". Beslissingen kunnen snel worden genomen, wat efficiënt en ook flexibel werken mogelijk maakt. 
 
Door de inzet en het vakmanschap van onze medewerkers, uitgerust met de meest moderne machines en gereedschappen, zijn wij in staat prestaties neer te zetten die zorgen voor het visitekaartje van Gebr. de Ronde.